rony 15.03.2023 08:49 Zobraziť v diskusii

Re: ...o ľuďoch trochu inak

Sergio napisal
Ja ale nosím v sebe nádej a vieru...
Na socialnej sieti som viedol diskusiu s priatelom pytal som sa systemom navadzacich otazok. Krutil sa krutil neodpovedal nakoniec mi zavalil ze... chod sa zabit. ( vtipna stranka zomri vsak? hihi haha) Uz pred tym vyryval jeho vedomosti zacinali a koncili v eNku klasicky nalepkar atd. Na druhy den som ho vymzazal z priatelov na sieti aj v zivote. Nebolo to lahke pozname sa cez 40 rokov. Toto ale nie su srandy.
Ruska mudrost (KSB) Kona mozes priviest k vode ale pit ho nedonutis.
Co s tym lahkovaznym postojom ludi k vlastnemu zivotu? Vieme s tym nieco robit? Budu mat tito ludia narok na zdravotnu starostlivost aj ked si sami poskodili zdravie? Budu to je v poriadku. Mna ako byvaleho advokata napadlo co v pripade ak by sa viedol spor o odskodnenie s Pfajzerom a advokat pfajzeru by zistil ze prebehlo toto skolenie o skodlivosti genetickych vakcin a namietol by ze vsak Vam to povedal priamo odbornik a aj tak ste si to aplikovali. Ludia samozrejme casom budu ziadat hlavy zodpovednych a odskodnenie. Ale. Uzivatel heroinu ma narok na odskodnenie voci vyrobcovi?
Slovami doktora Liptaka. Ludia padli na uroven kokota, vylieci ich az utrpenie. Zial. Noznice sa roztvaraju ja to vidim tak ze v urcitom okamihu sa cast ludi uplne odstrihne od zvysku ako som to popisal hore s byvalim priatelom. Myslim tym ze nebudeme ich uz riesit pojdeme vlastnou cestou. Prebehlikov nebude alebo bude minimum. Bude to v ramci sebazachovi. Netesi ma to ale pozorovanim som dospel k tomuto nazoru.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.