Súlad 15.03.2023 10:35 Zobraziť v diskusii

Re: ...o ľuďoch trochu inak

Keď sa dnes, keď už hystéria opadla, bavím s niektorými génovo zmanipulovanými, väčšinou sa mi stáva, že sa o tom nechcú baviť a prechádzajú na iné témy. Väčšinou je to kvôli tomu, že si uvedomili svoju chybu a je im nepríjemné byť v pozícií toho, kto sa mýlil, hlavne, keď predtým sa vysmievali ostatným, že sú dezoláti. Presne toto sa mi neraz stalo. Bol som dezolát, ktorý verí bludom (moderne "hoaxom"), a že keby som sa porozprával s niekým z ich rodiny, že ešte len ten by mi poriadne vytmavili, že šírim dezinformácie.

Lenže je aj malé množstvo prípadov, kedy je vidieť, že danému človeku jednoducho nedochádza. On tomu verí, aj keď je už jasné, že to bol podvod. Začnete o niečom a on prejde na inú tému, ale nie kvôli nepríjemnosti, ale ako keby nepočul, čo sa mu hovorí. Ako keby bol pod vplyvom nejakej mágie, alebo jeho podvedomie mu zachraňuje život tým, že mu do vedomia nevpustí zásadnú informáciu, pretože by to nezvládol ustáť buď psychicky, alebo dokonca fyzicky. Často mi pripadá, že sa nejedná len o psychiku, ale o magické pôsobenie.

Prečo magické pôsobenie? Pretože som ho neraz pocítil sám na sebe. Od úplného začiatku viem, čo je rezidentka zač. Nikdy som o nej nemal ilúzie a volil som nie za Maroša Šefčoviča s 30-tisícovým platom, ale proti Zuzane Čaputovej, predsedníčke najhoršej liberálnej čvargy - Progresívneho Slovenska. A čo sa mi stalo ešte pred dvomi rokmi? Niekde na internete bol článok o nej a bola tam jej fotka. A mne sa v mysli vynorili myšlienky: "aká je pekná, aká je sympatická". Trvalo to sekundu, kým som si to neuvedomil. Lenže vtedy som pochopil, že to nie je len mediálna masáž a vzťahy s verejnosťou (PR).

Ak mne, zarytému odporcovi rezidentky, vyvstvávajú v mysli takéto myšlienky, znamená to, že sú nejakým spôsobom vkladané do vedomia človekov zvonka. Môj názor je, že nie sú vkladané cez mikrovlny vysielané mobilnými vysielačmi (už je verejne dokázané, že vedia mikrovlnami vložiť myšlienku), ale že je v tom niečo iné. Zhodnotil som, že je to program v noosfére, ktorý tam vložili čierní mágovia, a bežní ľudia, ktorí nemajú potrebné informácie, považujú tieto zvonka vložené myšlienky za vlastné.

Prečo to píšem? Pretože to nie je len prípad Zuzany Čaputovej. Bol to prípad aj génovej manipulácie. Množstvo ľudí konalo úplne nezmyselne a iracionálne. Na podporu bezprecedentnej masmediálnej propagandy a vytvorenia hystérie vystrašením ľudí, psychologického a ekonomického nátlaku, zaviedli aj magické programy, ktoré človekom vkladali do hláv vnútorný hlas, ktorý oni považovali za vlastný. Môžete sa tomu smiať, ale je to skutočnosť. Dokonca sme v prvom rade pod magickými vplyvmi, až potom prichádza na rad všetko ostatné.

Génová manipulácia môže spôsobovať viacero vecí. Ak je pravda, že po očkovaní bola z mnohých fyzických tiel vypudená duša, takéto bytosti - bioroboty, sú prakticky priamo riadené týmito magickými programami. Áno, sú tam nejaké spomienky a skúsenosti z minulosti, ale chýba vodič, ktorý by riadil životom. Možno presne o toto im ide, vytvoriť ovládateľné ľudské stroje (nie človečenské). A vedľajšie účinky, poškodenie ďalších generácií, alebo zomieranie množstva ľudí, sú len nimi žiadané vedľajšie ciele, lenže skutočný cieľ je iný. Zvážte, či na to niečo je alebo nie.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.