Rusofil 16.03.2023 10:01 Zobraziť v diskusii

Re: O pôvode Ježiša, Slovanov a iných národov

@Pleistocen povedal/-a:

dum povedal/-a: Myslel som to tak že v minulosti vznik aj zánik rôznych druhov fauny, flóry - a nielen - bol vedomým pričinením a zámernými zásahmi vysokých inteligencií

To presne odpoveda tomu co vidime v paleontologii. Z nicoho nic sa takmer v jeden okamih objavi velke mnozstvo roznych druhov organizmov (kambrijska explozia) a potom takto rychlo a zahadne aj zmiznu (velke vymieranie Perm-Trias, ked vyhynulo 90 % vsetkych druhov).

Dával jsem tady na toto téma Ruské video. Nebudu teď rozvádět všechny teze a důkazy, ale mluví se tam právě o tom, jak se na Zemi objevují "z ničeho nic" nové druhy. Byl tam uveden příklad našich diplomovek. Spolupracovníci Stvořitele dělají jakési diplomové práce na téma, jak má vypadat nový živočich, jak dlouhý život mu je předurčen, jakým způsobem bude žít, popřípadě, jak se bude rozmnožovat. Jako příklad byl uveden živočich - jepice, které život nemá žádný smysl, žije jenom jeden až 3 dny, nepřijímá potravu, Zato vodní larvy mohou žít i několik let. V jejich vývoji proměnou nedokonalou se vyskytuje unikátní stádium subimaga, což bývá často interpretováno jako původní, primitivní znak. Přední křídla jsou výrazně větší než zadní. Oči jepic jsou rýhou rozděleny na dvě poloviny.

Prostě jedná se u ní o projekt, který bychom dnes charakterizovali, jako rozpracování dílčího úkolu.
Ale ve videu je to zevrubně rozebráno a chtělo by to se na něj podívat. Nedávám sem běžná videa, ale taková, která posunují naše znalosti dál, (abychom se někam posunuli a nevraceli se stále k začátku) ale zdá se, že málokdo se na ně podívá.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.