dum 18.03.2023 07:41 Zobraziť v diskusii

Re: O pôvode Ježiša, Slovanov a iných národov

@Rusofil povedal/-a:

dum povedal/-a: Tak spravodlivým prídelom dostali každý svoje a osídlili svoje krajiny;

Tady se mýlíš. Pokud by to byl spravedlivý příděl, nebyla by "válka bohů", kde přišelci z vsmíru prohráli těm, kteří Zemi obývali před nimi. Velice dobrá videa na toto téma jsou od Skljarova z Jižní Ameriky. Tuto válku popisuje Mahabharáta.
Přišelci z vesmíru, kteří tady přistáli, žádali o povolení se tady usídlit původní obyvatele Země, ti se nad nimi slitovali a povolili jim tady žít a vymezili jim oblasti, kde se mohli usídlit, byl to pás kolem rovníku. Ti nakonec chtěli ovládnout celou Zemi a původní obyvatelstvo vyhladit. Původní obyvatelé se museli rozpínavosti přišelců bránit a tak vznikla válka Bohů. Jejich děti pokračují v jejich snaze dodnes. Archeologické památky toto potvrzují.
Původní obyvatele Hyperborei (jejich potomci) jsou před zánikem. Pokud bude Rusko poraženo, jejich záměr se vyplní a z planety Země se stane další neobývaná planeta.

Mal som to dať do úvodzoviek. Od vety Ako sa hovorí v mytológiách- až do konca príspevku je výťah z mytológií....Každopádne mytológia vraví o prvotnom rozdelení planéty medzi bohov, ktorým správa území bola pridelená ešte pred duchovným pádom. Ak takáto vojna bola, tak sa musela udiať až po aktivácii negativity (dovtedy aktivovaná nebola nikde, podľa mňa asi 30 miliónov rokov späť) v rámci pádu kedy už jestvovali aj negatívne mimozemské entity, a vojny a boje boli súčasťou existencie na zemi aj v mínusových svetoch.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.