dum 18.03.2023 11:33 Zobraziť v diskusii

Re: O pôvode Ježiša, Slovanov a iných národov

@Milo povedal/-a:
Výsledok procesov, o ktorých je tu reč je očividný v našom čase. To je vlastne jediné, čo vieme s určitosťou: početne malá skupina mutantov, pre niekoho etnikum alebo egregoriálna príslušnosť k nemu, vytvára pre zvyšok ilúziu, že nejestvuje alternatiíva k ich vnímaniu sveta a že má život na planéte pod kontrolou.

Biblia je sama osebe súčasťou koncepcie "stvoriteľov" tejto skupiny a ani jeden riadok z nej nemožno považovať za informáciu ako takú. Je to len informácia o tom, čo nám chceli jej autori ponúknuť, podsunúť ako informáciu. Znalosť biblie umožňuje obrovské množstvo výkladov a tisíce filozofov, teológov, kňazov a hlavne rabínov sa v minulosti zaoberali podobnou diskusiou ako tejto tu. Je na tejto úrovni neukončiteľná. Tie písma, povesti a mýty vytvorili svojim pôsobením súčasnú virtuálnu historickú realitu, matrix. Rovnako ako novodobí kolegovia tvorcov kabaly a biblie dnes tvoria realitu cez médiá, nadväzujúc priamo na ich dielo.

Som presvedčený, že každý človek - v zmysle tradičného školského ponímania homo sapiens - má predpoklady mať svedomie - rozlíšenie - rozumieť reči Stvoriteľa a komunikovať s ním.

Problém je preprogramovanie malej časti z nich, ktoré je koncipované ako vírus. Tu sa programátorom podarilo vytvoriť skupinu jedincov s dlhodobo zablovaným kontaktom k Stvoriteľovmu základnému systému a presmerovať tento komunikačný kanál k sebe.Tento vírus, mutácia, ktorý sa "samoobnovuje" napr. incestom (“šľachta“), obriezkou (dnes čiastočne nahraditeľná s CRISP) a neustálym tlakom na udržanie súdržnosti a poslušnosti ("antisemitizmus").
Pri pozabudnutí na obnovu a na základy udržiavania "čistoty rasy" by táto mutácia zákonite zanikla v priebehu niekoľkých generácií.

Toto je mimochodom i pôvodom tzv. rasizmu, ktorý má byť udajne vlastný celkom iným etnikám. Nie je to tak - rasizmus je nevyhnutnou súčasťou pre udržiavanie vírusu. Jeho šírenie do iných národov len podporuje zámery programátorov. Slovo rasa napr. nemá ekvivalent v slovanskom jazykovom svete, je to "import" rovnako ako ideologická konštrukcia za ním. Významovo úplne inde je slovníkový synonym plemeno (vďaka @Sergio).

Späť k programátorom vírusu: ich konečným cieľom je odstránenie ľudí imúnnych voči ich vírusu - alternatívna civilizácia vyrobená klonovaním šíriteľov vírusu by bola spoľahlivo a jednoducho kontrolovateľná (až k riadenému zániku), pretože ich programátori poznajú kód, ako ich riadiť - na rozdiel od vírom nepostihnutých ľudí, kde im riadenie neustále zlyháva, pretože najvyšší kód nepoznajú.
Tento zámer sa navonok popisuje rôznymi metaforami o vylepšení ľudstva -- ale po prečítaní príslušných pasáží Talmudu a Tóry - ideologických príručiek pre vykonávateľov koncepcie - a hlavne ich porovnaním s prebiehajúcimi procesmi je očividné, v čom toto vylepšenie spočíva: v likvidácii ľudí imúnnych voči ich programom.
Tu prichádzajú na rad metódy, ktoré my vidíme v priamej aplikácii a KSB ich má zhrnuté pod Metódami ovládania. Vojny, choroby, chudoba priamo zabíjajú, náboženstvá, ideológie, "kultúra", technológie, klamstvá o pôvode ústia do strachu o prežitie, vedú ku strate sebauvedomenia a viery.

Áno, to čo sa deje s nami a okolo nás, sú pokračujúce procesy duchovného úpadku a sú dôsledkami a následkami vyššie už viackrát uvádzaných príčin. Sme programovateľní a manipulovateľní viac či menej pretože sa pôsobí vnútorne na ľudské egomysle a vonkajškovo na živočíšne telá a ich zmysly, inštinkty a porušiteľnosť. Tieto elementy sú u ľudí štrukturálne uniformné /egomysle na100 a telá na 99,9%/ takže rôzne manipulácie (aj masovejšieho charakteru) nie sú zložité. No okrem toho je tu aj najvnútornejší element ducha, pravej mysle s božskými atribútmi ktorý jediný nepodlieha a nie je ovplyvniteľný nikým a ničím relatívnym. Ľudia sú vo svojej hybridnej podstate slabí a na všetkom závislí. Ešte aj zvieratá čo sa týka napr. psychických, duševných chorôb či vedomých negatívnych ,zmýšľaní' sú na tom relatívne lepšie. Egomyseľ postrádajú a vedú ich len kódy a inštinkty. A to už nehovorím o predpotopných civilizáciách, vtedajších ľudí nevynímajúc. Duchovne, duševne i fyzicky vo všetkých smeroch boli vyspelejší, silnejší. Ak to premietneme na napr. hinduisticko - védické videnie sveta, tak v Dváparajuge, Trétajuge, nie to ešte v Satjajuge boli všetky človečenstvá aj ľudstvá dokonalejšie ako v Kalijuge. A aj preto tvrdenie že ľudí (dnešného typu) stvoril Absolútne Dokonalý Boh Stvoriteľ je nereálne. No je v nich prítomný.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.