Miky72 21.03.2023 08:12 Zobraziť v diskusii

Re: Krachujúce banky

https://citizens.news/709406.html
Dluhopis Credit Suisse BAIL-IN dokazuje, že celý západní finanční systém je velký podvod
Na základě kombinace bail-in / bail-out, ke které došlo včera ve Švýcarsku na nouzovém základě, nyní víme, že celý západní finanční systém je velký podvod. Každou chvíli změní pravidla a ukradnou vaše peníze, stejně jako to udělali Rusku v roce 2022, když zabavili 300+ miliard dolarů v ruských vkladech držených u západních centrálních bank. Včera, jako součást panického, nezákonného zachraňování Credit Suisse, vymazali 17 miliard USD v dluhopisech AT1 (tier-1), takže držitelé dluhopisů zůstali vysoko a suchí .
Jak uvádí CNBC , „vymazání držitelů dluhopisů Credit Suisse ve výši 17 miliard dolarů v Evropě nedopadlo dobře.“
Jedna část držitelů dluhopisů Credit Suisse bude vymazána po převzetí bojující banky UBS, což způsobí, že se investice v hodnotě 16 miliard švýcarských franků (17 miliard dolarů) stanou bezcennými. Švýcarský regulátor FINMA v neděli oznámil, že takzvané dodatečné dluhopisy tier-1, které jsou obecně považovány za relativně rizikové investice, budou v rámci obchodu sepsány na nulu.
Mezitím si skuteční akcionáři Credit Suisse mohli ponechat většinu svých aktiv nedotčenou, protože výměnou dostali akcie UBS. A celý obchod byl proveden nezákonně, v rozporu se švýcarskými zákony, přeskočením požadovaného hlasování akcionářů Credit Suisse.
Zpráva finančnímu světu je křišťálově jasná: Vaše peníze nejsou v bezpečí v žádné západní bance , ani v Evropě, Americe, Kanadě ani nikde jinde. Bezpečné to není ani v „systémově důležitých“ bankách, protože vlády jednoduše změní pravidla bez upozornění, zcela mimo zákon, a ukradnou vaše dluhopisy, vaše vklady a vaše akcie, aby udržely u moci své vlastní autoritářské režimy a přitom vykuchaly investory.
Je snadné vidět, kam to nyní směřuje, a je to totální vymazání západního finančního systému
Nedávno jsem dělal rozhovor s Andym Schectmanem (viz níže) a vysvětluje, že to vypadá hodně jako druh řízené demolice bankovního systému, aby se vytvořil dokonalý příběh pro zavedení CBDC – konečná hra úplného vládního dohledu, sledování a zotročení mas.
Aby mohly zavést CBDC, musí nejprve zničit všechny komerční banky. Vlády světa pak plánují vyrazit na záchranu se svými digitálními peněžními systémy, které představují poslední hřebík do rakve lidské svobody. Pokud bude tento plán pokračovat, téměř každá západní banka bude zničena a zanechá za sebou jen několik globalistických bank (JP Morgan, Wells Fargo atd.), které prosadí přechod na CBDC.
V rámci tohoto procesu jsou banky v podstatě znárodněny právě teď , stejně jako jsme to nedávno viděli u SVB a Signature Bank. Ve Spojených státech nedávno zkrachovaly tři banky a vládní FDIC je všechny převzala. Záchrana Credit Suisse zahrnovala likvidní injekci ve výši 100 miliard dolarů od švýcarské vlády, ale jejich nepoctiví komunističtí vůdci nepravdivě tvrdí: „Toto není výpomoc.“
Co bude dál, budou tvrdit: “Tohle není komunismus?” Protože takový je plán.
Poslechněte si dnešní audio podcast níže, po němž následují čtyři rozhovory s předními odborníky na peníze a finance, kteří odhalují pravdu o právě probíhající globální bankovní krizi.

Shrnutí dnešní epizody podcastu:
– Credit Suisse BAIL IN vymaže hodnotu dluhopisů ve výši 17 miliard dolarů
– likvidita švýcarské vlády přidává faktor BAIL OUT akvizici UBS
– Globální finanční krize začala v kryptoměnách, přesunula se do Silicon Valley a rozšířila se do Evropy
– Celý západní finanční systém směřuje ke katastrofě
– Janet Yellenová říká, že vláda VYBERE, které banky přežijí a které ztroskotají
– Pouze banky WOKE budou zachraňovány, aby udržely startupy WOKE naživu
– Většina startupů SVB se zaměřila na témata WOKE, jako je změna klimatu
– Všechny vklady a finanční nástroje mají Riziko protistrany
– Riziko protistrany nemají pouze věci, které fyzicky ovládáte:
– Zlato, stříbro, půda, jídlo, munice atd.
– Kam schovat své zlato s jistotou, že si s ním nikdo nezahraje
– Jak se kolaps zrychluje, lidé budou ještě zoufalejší
– Jakmile banky selžou, zavládne chaos

Brighteon: Brighteon.com/bba1fab8-d3f8-4109-8a94-54dec445b35f

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.