Lavazza 21.03.2023 12:24 Zobraziť v diskusii

Re: Tragédia v Petržalke a nielen v Petržalke

Tak ak toto malo vyvrátiť pochybenie polície… tak neviem. Uznajte:

https://tvnoviny.sk/domace/clanok/673879-tragedia-v-petrzalke-ako-to-ze-policia-za-pat-hodin-nezistila-odkial-muz-vypadol-policajti-pochybenie-odmietaju?

Bývalý kriminalista a profilovač Matej Snopko pochybuje, že by policajti zanedbali svoju prácu. „Zvonku to môže vyzerať tak, že policajti sa len dívali na mŕtvolu a nerobili nič, ale nepredpokladám to,“ myslí si odborník.

Hovorí, že keď policajti nájdu telo pod bytom a nevidia žiadne otvorené okno, nie je hneď jasné, odkiaľ vypadol a či vôbec vypadol z okna. „Otázne je, čo zisťovali policajti na mieste činu. Predpokladám, že nevyskočil s občianskym preukazom a ani ho hneď nespoznali okoloidúci,“ približuje.

„Bolo by nezodpovedné povedať, že polícia zlyhala. Slovenská polícia je v zlom stave, ale nie až v takom zlom, aby nevyšetrovali smrť muža,“ myslí si Snopko.
——
Aha tak on že zo nepredpokladá, tak tým pádom je to ok. To sú argumenty na úrovni Vakcina je sloboda.

Dnes Noro povedal, že videl niekto na nete, že sa hrali s dronmi. Ďalšia vec, koľko ľudí malo v nedeľu keď bolo cca 12-13 stupňov (ráno) dokorán otvorené okna? Či ho po skoku dole zavrel?

Táto stránka je náhľadom príspevku Kriticko-spoločenského bloku.Viac o bloku.