Rusofil 23.03.2023 06:42 Zobraziť v diskusii

Re: O pôvode Ježiša, Slovanov a iných národov

“Väčšina záhad histórie podlieha rekonštrukcii. Aby ste mohli vytvoriť novú krajinu, musíte vytvoriť jej občanov. A občania sa nemôžu objaviť vo vlastnom štáte bez vlastnej histórie. A to je kľúč k veľkému množstvu rozporov v našom svete.

https://www.armadnymagazin.sk/2023/03/23/stretnutie-v-moskve-ked-geopoliticky-protivnik-nema-ziadne-tromfy-nielen-v-rukave-ale-dokonca-ani-v-balicku/

Všechny výše citované historické zdroje v Rusku pocházejí z doby, po dobytí Ruska křesťany, tedy po "kreščešní Rusi" Tedy musely se sepsat nové knihy, pro nové, křesťanské občany a vše z jazyčnictví muselo být zničeno. Podle doby vzniku těchto traktátů se dá vysledovat, kdo byl jejich autorem.
Nechápu to, že i když je KSB u nás známa nejméně 10 let, najdou se tady kolegové, kteří ty sepsané bláboly berou vážně a s plnou vážností na ně odkazují.
Nevím, jak to již napsat. Cařihrad chtěl ovládnout Rus, tak je zřejmé, kdo obě knihy napsal. Cařihradští písaři. Tedy není nic zvláštního, že jedna potvrzuje druhou. Ale to neznamená, že v těch knihách je popsána dějinná skutečnost.
Citace Putina: Psané zdroje mohou být vymyšleny, upraveny, přepsány, a jinak zfalšovány, ale to co žije v bylinách, pohádkách a legendách, je mnohem blíž skutečnosti, než to, co je zachyceno v psaných textech.

Sepsat se musí to, co je nové, co není v lidech zažito. Je to tvorba nových pravidel, tak jak se to děje i dnes. Ničí se nepohodlné knihy, přepisují se a jinak upravují, abychom zapomněli na matku, otce a přijali nový genderový svět. Copak to nikdo nevidí a neumí si to dát do souvislostí a promítnout na minulost?
Na dnešním příkladu je zase zřejmé mé spojení s noosférou. Protože, jen co jsem si přečetl názory kolegů z dnešního rána, objevil se mi v zorném poli článek na toto téma, který vyšel také dnes a na který jsem dal odkaz. A děje se to pokaždé, když toto téma (písemné zdroje) někdo opět otevře.
Bůh s námi mluví otevřeně a pořád, ale někteří jej neslyší, nebo si dokonce zacpávají uši.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.