Lavazza 23.03.2023 13:46 Zobraziť v diskusii

Re: Správy zo Slovenska

Storka pokračuje - keď stratíte uplny kontakt s realitou a akúkoľvek sebareflexiu:

Som v šoku čo sa včera na výbore udialo. Evidentne nešlo o kandidáta, ale presun špinavej predvolebnej národnej politiky do Európskeho parlamentu,“ povedal pre TVNOVINY.sk Klus.

Zároveň tvrdí, že ho po výbore viacerí europoslanci zastavili so slovami, aby to nebral osobne a aby v kandidatúre pokračoval ďalej.

„V tejto chvíli mám v pláne ich návrh reflektovať. Osobitne, aby som tým, ktorí sa o ten včerajšok postarali - mám na mysli najmä pána Sulíka, ktorý osobne obtelefonoval viacerých členov výboru, neurobil radosť, že som sa stiahol hneď na začiatku celého procesu,“ doplnil Klus.

Zdroj: https://tvnoviny.sk/domace/clanok/676798-klus-exkluzivne-som-v-soku-co-sa-udialo-nevzdavam-sa-o-vsetko-sa-postaral-sulik?
——-
Tak pán Klus rozumiem tomu dobre? 23 členov výboru, ktorých očividne (ne)presvedčil vás životopis a fenomenálne vystúpenie pred nimi, zahlasovali proti vám, lebo ich všetkých predtým obehol pán Sulik a povykladal, že vaša nominácia je zjavne fatal error. Tak možno to zaberie na fanynky typu, dajte sa zaočkovať, lebo vakcina je sloboda. No nie, vy o audite viete hovno…. Nedá sa to naštudovať za weekend, už len slovenského auditora, aby ste vôbec mohli ist na skúšku potrebuje 5 rokov relevatnej praxe a to nehovorím o medzinárodných kvalifikáciách. Začnite studovať a makať o 10rokov, môžte skúsiť znovu… debil…

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.