Hox 25.03.2023 10:11 Zobraziť v diskusii

Re: Jine dejiny

Každých přibližně 750 let dochází k jedné otočce vnitřního zemského jádra, kdy se dostanou magnetické póly vnitřního a vnějšího jádra do konstelace, která vyvolá pootočení jádra tam a zase zpět, což vyvolá pohyb zbytku planety tam a zase zpět opačným směrem kvůli zachování momentu hybnosti rotujícího tělesa. Výsledkem je částečný posun pólů během cca 24 hodin, geofyzikální katastrofa. Slunce vyjde v jiný čas na jiném místě nebo nevyjde vůbec po dva dny, nebo den trvá 36-48 hodin, podle toho kde se člověk v moment události nachází. Naposledy k tomu došlo kolem roku 1500-1600, předtím kolem roku 750, předtím v okamžik ukřižování Ježíše, předtím v roce 750 před letopočtem a v roce 1500 před letopočtem, a předtím v roce 2200 před letopočtem, kdy dopadl meteorit, který tuto periodickou událost vyvolal.

Tato událost zničila Tartarii, pohřbila mamuty a posunula póly čímž se vysvětluje

a) jiné klima na sibiři před touto poslední událostí
b) stavby s absencí kamen na vyhřívání na severu Ruska
c) pěstování ananasu na Sibiři
d) existence glóbusů s vyznačenou odlišnou rovinou ekliptiky před určitým datem, a s jinou rovinou ekliptiky po určitém datu.
e) jiná pobřežní linie Asie a Sibiře a jiný tvar Kaspiku na mapách před rokem 1600
f) řeky na Sahaře, středověké mapy Sahary s řekami a spousty měst, a prázdné mapy Afriky z pozdější doby.
g) to že pohřbení mamuti na severu Sibiře mají v žaludcích potravu odpovídající mírnému pásmu až tropům, a mnoho dalšího

Na příčinu této události a její časování se podařilo přijít primárně díky informacím z Bible, a je exaktně potvrzena magnetickým polem keramiky z daných dob. Při vypálení keramiky se do její struktury otiskne informace o síle magnetického pole v okamžik jejího vypálení. Keramiky z daných období vznikaly v pruměru o 25% slabším magnetickém poli, než je standard, což implikuje perturbace zemského jádra, které magnetické pole Země generuje.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.