Súlad 26.03.2023 10:20 Zobraziť v diskusii

Re: Světonázorové omyly v KSB

Hox povedal/-a: Zkus nějaké konkrétní argumenty, jakékoliv. Teze že v Bibli se popisují různí bohové je blbost, která se rozpadne i při povrchním studiu textu. Lidské a dětské oběti v Kanáánu jsou doloženy mimo veškerou pochybnost, a nejen doloženy, je doloženo že se jednalo o "státní politiku", žádné excesy. Pokud máš problém s tím, že proběhla likvidace kultur, uctívajících Satana, a jejichž členové ani nebyli lidé v normálním smyslu slova, pak nejspíš budeš na stejné straně?

Zase začínaš s vecami, ktoré ti už boli vyrvátené. A na záver podsúvaš niečo, čím sa snažíš postaviť oponenta tam, kde ho chceš mať, aby si ho zdiskreditoval.

Hox povedal/-a: Správně, před příchodem Mohameda byli. Proto jsem napsal, že jeho příchod byl pro Araby zásadní civilizační skok kupředu, po němž nastalo několik století zlatého věku islámu, kdy byl arabský svět centrem světové civilizace, kultury a vědeckého pokroku. To o čem píšeš ty je stádium úpadku, které nastalo až poté.

Vidíš, aký si pokrytec? Tých, ktorí sa správali primitívne, a ktorí ani dnes nesiahajú ani po päty Slovanom, obhajuješ, ale nás a našich predkov neustále špiníš. Pre istotu si opomenul všetko ostatné, čo som o moslimoch a o islame napísal, pretože by z toho vyšli ako tí najprimitívnejší z najprimitívnejších. A nie pred tisíckami rokov, ale dnes! Islam posunul arabov z pochovávačov zaživa k vrahom, násilníkom a pedofilom. Krásna vizitka islamu. Takže kto tu je na rovnakej strane ako satanisti?

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.