Súlad 26.03.2023 12:52 Zobraziť v diskusii

Re: Míny a nedostatky KSB

V Česku a na Slovensku máme dvoch zakladateľov KSB u nás. Je nimi Hox a Ľudo.

Čítaním hrubých kníh sa malá skupina študentov napája na islamský egregor. Egregor KSB je podskupinou islamského egregoru.

Globálnemu prediktorovi sa podarilo infiltrovať agenta Michaila Velička do VP ZSSR, ktorý vniesol islam do hrubých kníh v podobe výhradne pozitívnych citácií koranu, s cieľom vytvoriť dojem, že KSB pochádza od najvyššieho Boha a je nasledovaniahodný. Na svetonázorovej priorite stačí 1% lži pri prítomnosti 99% pravdy. Globálny prediktor, ktorý vytvoril a riadi islamský egregor, bezštruktúrne riadi cez naň pripojených jedincov smerovanie celého projektu s názvom KSB do slepej uličky, respektíve k zachovaniu stavu vecí.

Potvrdením je jeho snaha o vytvorenie nového centra riadenia z moslimského Iránu, ktorý má zaviesť "správny" islam v tých islamských krajinách a komunitách, kde sa údajne šíri "nesprávny" islam.

Napojenie na islamský egregor (mína 1) cez čítanie hrubých kníh naozaj funguje, čo môžeme vidieť na zakladateľoch. Hox je priaznivcom abrahámskych náboženstiev, hlavne islamu a dokonca sa vymedzuje voči KSB. Ľudo začal byť vulgárny a agresívny, dokonca chce likvidovať tých, ktorí si dovolia kritizovať ním vyznávanú ideológiu, čím sa výrazne podobá na náboženských fanatikov. Dalo by sa pokračovať aj ďalšími, ale postačia zakladatelia. Miernejšou formou napojenia sa na islamský egregor sú zástupy dobrosrdečných, ale naivných jedincov, ktorí nezniesli kritiku ich milovanej ideológie, a radšej si založili vlastné fórum, kde navrhujú vlajky výrazne ovplyvnené islamským egregorom a vydávajú ich za vlajky SNP 2. Majú ju dokonca v logu, aby aj na energetickej a podvedomej úrovni napájala čitateľov na tento egregor, čoho si, podľa mňa, sami nie sú vedomí.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.