Peter MMXX 26.03.2023 14:01 Zobraziť v diskusii

Re: Zprávy z Německa

V bývalé NDR se začínají ženy-matky bouřit proti masové imigraci. Mají už dost obtěžování, nadávek a znásilňování. Politici už naříkají nad „extremismem neonacistů“

NĚMECKO: Masová imigrace do Německa jede na plný plyn.

Cílem je úplná náhrada bílého německého obyvatelstva barevnými a černými muslimskými imigranty. Přechodná fáze s sebou pochopitelně přináší řadu negativních jevů. Především pouliční kriminalita a násilí vůči nejslabším členům společnosti. To jsou děti, ženy a staří lidé. Na ty si agresivní uprchlíci troufají nejvíc. Na denním pořádku jsou obtěžování, nadávky, okrádaní, bití a znásilňování ze strany uprchlíků. Policie většinou nic nedělá a „němečtí“ politici a novináři se obětem ještě posmívají a vyzývají k „toleranci“.
Německá společnost se zdá být paralyzována a násilí se nebrání.

Výjimkou je bývalá NDR, zde lidé mají stále v paměti předchozí totalitu a chtějí se bránit.
Ve spolkové zemi Meklenbursko-Pomořansko začaly ženy matky pořádat demonstrace proti masové imigraci v několika městech a jejich počet roste.
Přitom každý ví, že se jedná jen o aktivitu zoufalých mám od dětí, které už nevidí žádnou jinou možnost než se bránit sami! Už jim nevadí ani mediální pomlouvání, výhrůžky propuštění z práce, či vězení za nenávist…. zdravé ženské instinkty ještě nejsou úplně ztraceny.
https://jungefreiheit.de/politik/deutschland/2023/muetter-im-widerstand/

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.