Rusofil 26.03.2023 14:52 Zobraziť v diskusii

Re: Jine dejiny

Hox povedal/-a: Každých přibližně 750 let dochází k jedné otočce vnitřního zemského jádra, kdy se dostanou magnetické póly vnitřního a vnějšího jádra do konstelace, která vyvolá pootočení jádra tam a zase zpět, což vyvolá pohyb zbytku planety tam a zase zpět opačným směrem kvůli zachování momentu hybnosti rotujícího tělesa. Výsledkem je částečný posun pólů během cca 24 hodin, geofyzikální katastrofa. Slunce vyjde v jiný čas na jiném místě nebo nevyjde vůbec po dva dny, nebo den trvá 36-48 hodin, podle toho kde se člověk v moment události nachází. Naposledy k tomu došlo kolem roku 1500-1600, předtím kolem roku 750, předtím v okamžik ukřižování Ježíše, předtím v roce 750 před letopočtem a v roce 1500 před letopočtem, a předtím v roce 2200 před letopočtem, kdy dopadl meteorit, který tuto periodickou událost vyvolal.

Pěkná teorie, kterou nepotvrzuje praxe. Podle této teorie by taková katastrofa měla probíhat každých 750 let. Ale toto se neděje. Také to ale neznamená, že popírám pozvolný posun zemské osy. Tento pozvolný posun ale neobjasňuje náhlé zalednění Sibiře. Teorii šíří lidé nemající ani minimální vhled do chemických procesů.
Tak tedy, co se vlastně před několika přibližně 25 tisíci lety stalo. Nejprve malý exkurz do chemie a pak k dějinné události.
Určitě jste si v zimě všimli pěkných obrazců na okně ze zamrzlé vody. Tyto obrazce vypadají jako kapradiny různých vzorů. Stejné obrazce při určitém tlaku a teplotě dělá metan. Naši ctihodní vědci nám věší bulíky na nos, když tvrdí, že uhlí není obnovitelný zdroj, že vzniklo ze zetlelých zbytků rostlin, kapradin. Není to pravda. Uhlí , stejně, jako ropa a nebo plyn se obnovují a vznikají pořád. Odtud také nálezy různých hornických nástrojů nalezených při těžbě uhlí. Prostě kladivo nějaký horník v šachtě ztratil a po čase obrostlo uhlím. Uhlí a ostatní uhlovodíky jsou různé směsi uhlíku, metanu a u mladého uhlí, také síry. Kapradiny, které jsou vědci vydávány za otisky zetlelých rostlin jsou stejného původu, jako ledové kapradiny na zimních oknech.
Ještě jednu společnou vlastnost má metan a voda. Z obou dvou vzniká při určité teplotě a tlaku led. Z metanu je to metan hydrát. Obvykle se metan s vodou nemísí, ale při vysokém tlaku a nízké teplotě vznikne metan hydrát, tedy led. Tolik teorie a teď k události, která udělala ze Sibiře to, co je dnes. Tedy zamrznutý permafrost.
Musíme se vrátit několik desítek tisíc let zpátky. V té době existovala Hyperborea a Atlantida. Obě civilizace stály proti sobě. Hyperbořané byli původními obyvateli Země, Atlanťané byli přišelci. Atlanťané se chtěli stát výlučnými vlastníky planety a rozhodli se jednou provždy Hyperboreu zničit. K tomu jim měli posloužit dvě ze tří oběžnic Země. Lela a Fata. Výbuch Lely byl test, výbuch Faty byl útok na Hyperboreu. Výbuch Lely je pro nás velice zajímavý, protože k jejímu výbuchu došlo v naší kotlině, přičemž vznikl obrovský kráter a vznikl nerost vltavín. Ano, Česká kotlina, ve které žijeme je kráter po výbuchu Lely.
Jak to bylo s Fatou. Naši Hyperborejští předkové věděli, že se na ně chystá útok. Připravili se na něj. Když Atlanťané vyprovokovali pád Faty, našim předkům se povedlo její dráhu pádu změnit, ale i tak to mělo pro ně katastrofální důsledky. I při výbuchu Faty vznikl ojedinělý nerost šungit, který se nevyskytuje nikde jinde na Zemi, jenom v oblasti Kolského poloostrova, tedy v místě, kde je zobrazována Hyperborea. Také pro Atlantidu to byla katastrofa, byla zničena také. Přesně podle vtipu, který se tady nedávno objevil:
Kde bolo tam bolo, v krajine zvanej Británia žil jeden ochudobnený náboj.
Preto sa jedného dňa rozhodol, že sa vyberie na výlet do Ruska.
Vrátil sa obohatený.
A to je koniec rozprávky.
Jak to bylo ale s Hyperboreou? Trosky Faty dopadly do oceánu (dnes ledový), prorazily jeho dno, ze kterého se uvolnil metan hydrát, tedy led a v obrovském množství pokryl pevninu na jih od oceánu, tedy Sibiř. Tak vzniklo zalednění Sibiře. Bylo to tak rychlé, že mamuti, které dnes z permafrostu vykopávají jsou zledovatělí v pohybu.
Co myslíte, odkud měli naši předkové ve svých pohádkách, že se člověk v momentě proměnil v led (Mrazík), nebo zkameněl. Určitě si vzpomenete na další příklady.
Dnes se území Sibiře vrací do normálu před katastrofou. Permafrost pomalu taje, taje metan hydrát, protože se zvyšující se teplotou pevná vazba vody a metanu mizí a metan se uvolňuje do atmosféry.
Naše Evropské elity, toto dávají za vinu prdícím kravám a proto si hovězí za pár let již nedáme. Přece nebudou vykládat, že Sibiř se vrací ke svému normálu, uhlí, plyn a ropa se v pohodě obnovuje. Čím by nás jinak strašili a ovládali, že?
GP má panický strach z možnosti opakování historie, tj. vzájemného zničení. Ví velice dobře, jak je to snadné. A my máme vše před očima, ale raději nic nevidíme.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.