Milo 26.03.2023 22:32 Zobraziť v diskusii

Re: Světonázorové omyly v KSB

Hox povedal/-a:

1,koncept "globální prediktor", to se nejlépe vysvětlí příkladem. Představme si zápas v ringu, kde dění je reálně výsledkem akcí dvou soupeřících sil (stran). Co by bylo důsledkem, kdyby někdo přijal koncept, že ve skutečnosti není dění v ringu výsledkem zápolení dvou stran, se střídavými úspěchy, ale výsledkem plánování nějakého plánovače stojícího za oponou který vše naplánoval a realizuje? Důsledkem by bylo kompletně zkreslené vnímání dění.

Tak ako písal @Rusofil: Naopak, tvoj príklad potvrdzuje ideu zákulisného riadenia. Naivný je ten, kto pozoruje dvoch zápasníkov v ringu a nevníma, že je to súboj sponzorov, súboj koncepcií tréningu, vo výžive a v psychickej príprave atlétov. Usporiadateľ pridá prostredie, rozhodcu a rámcové podmienky boja. Dokonca sa môže stať, že jeden zo súperov bude otrávený, oslabený - či už preto, lebo jeho kuchár je prívržencom súpera, alebo ho večer pred zapasom pozvala na predĺženú večeru priateľka, ktorá je náhodou usporiadateľovou sekretárkou. Možno tréner na finančný podnet usporiadateľa, ktorý chce vsunúť do súboja čo najviac televíznych reklám, poradí svojmu zverencovi, aby súpera šetril a nechal si to najlepšie nakoniec.
A hlavná otázka - kto prišiel na myšlienku, zápas usporiadať? Za akým účelom?

VP ZSSR vystihol podstatu toho, ako sú procesy riadené dokonale. Nedostatkom v mojich očiach je niečo iné - fakt, že GP nepomenoval jeho ozajstnými menami a neskonkrétnil jeho dejiny a súčasnosť. Moja skromná hypotéza je, že keďze boli materiály VP ZSSR vytvorené pôvodne ako interné dokumenty v rámci štruktúr GP, nebolo nutné a ani želané toto vysvetľovať.

Tento Sad okolo nás nenarástol sám. Má záhradníka, ktorý používa, lepšie povedané zneužíva to, čo nestvoril. Tento záhradník má veľa mien - a jedným z nich je GP. Mne by bola milšia divo rastúca lúka. Bez záhradníka.

Dnešné "referenčné osoby" KSB zväčša pochopili ako príručku, ako prevziať riadenie - a pritom je to popis, ako sme my a naše spoločenstvo riadení. Metódy ovládania podľa KSB nie sú myslené na aplikáciu novými "záhradníkmi" - je to analýza metód, ako sme doteraz boli riadení.

Ide o mravnosť - sú takí, ktorí si prečítajú popis neodhaliteľnej rafinovanej vraždy a začnú premýšlať nad tým, ako túto metódu použiť. A sú takí, ktorí túto znalosť použijú na to, aby sa nestali jej obeťou.

Bod 2. vnímání Bible jako knihy "sepsané globálním zákulisím". Realita: Bible je kniha do které zákulisí (síly, sloužící Satanovi) vneslo určitá zkreslení, v rámci jemu dovolených mantinelů daných Bohem, NIKOLIV kniha zkonstruovaná zákulisím. Tento omyl je v KSB nejzávažnější.

Môžeme ale vidieť, čo SZ sposobil a môžeme to porovnať s tým, čo sa v Starom zákone píše. Činy Izraelitov a Jahveho v ceste za mocou popísané v Starom zákone sú pre človeka odpudzujúce a majú za úlohu demoralizovať ľudstvo v zmysle prevzatia mravných vzorov v nej popísaných a presvedčiť veriacich o vedúcej úlohe vyvoleného národa. Násilným misionárstvom sa v priebehu storočí šírila viera Starého zákona pre kastu otrokov - teda nežidov - upravená z judaizmu na kresťanstvo alebo islam do celého sveta a mala za priamy následok vyvraždenie pôvodných obyvyteľov amerického kontinentu, pravidelné genocídy obyvateľov Európy nákazlivými chorobami, ich neustále oslabovanie a a rozšírenie Jahveho doktrín do celého sveta.

Ani tu sa VP ZSSR nemýli, a i tu mi chýba jasné pomenovanie súvislostí. Dôvody sú ale pochopiteľné, lepšie povedané - vynútené zadávateľom.

Hox povedal/-a: To neznamená že naši předkové byli špatní, to jen znamená, že když někdo věří něčemu co neodpovídá realitě, dělá hloupé věci z nevědomosti. Ve skutečnosti ruská civilizace je civilizace vzniklá díky křesťanství, a křesťanství představovalo zcela zásadní civilizační skok oproti tomu co bylo předtím, podobně jako islám představoval zcela zásadní civilizační skok arabské civilizace oproti tomu, co bylo předtím.

Otázkou je, čo považuješ za civilizačný skok.Čo priniesol? Napríklad toto:

Hox povedal/-a: ...Západu vládne satanistická elita zabývající se kromě všeho dalšího také zvlášť brutálním vražděním dětí, pitím jejich krve, extrakcí adrenochromu a tak dále.

Táto "satanistická elita" je priamo napojená na egregory strojcov Starého zákona. Sú to prakticky tvoji spoluveriaci, aj keď to asi vidíš inak. To čo uvádzaš je praktizované tam, kde sa doktrína rozšírila najviac. Čo sa deje inde, je ale rovnako očividné - mRNA i LGBTI majú priamu súvislosť so zlikvidovaním nežiadúcich nevyvolených cestou bezpohlavnosti, neplodnosti a následného vymretia.

Hox povedal/-a: Pokud si člověk přečte Starý zákon, tak zjistí, že Izraelitům se nepodařilo kompletně vyhladit všechny obyvatele Kanáánu. Tak tedy: mezi tím, že se to tehdy Izraelitům nepodařilo, a tím co dnes provádí elita Západu a hollywoodu, je dle mého přímá souvislost. Kromě toho, obyvatelé kanáánu o kterých Bůh rozhodl o jejich likvidaci (a kteří několik staletí páchali těžko představitelné zločiny, ze kterých by se vám obrátil žaludek, kdybych o nich napsal), nebyli geneticky tak úplně lidé...

Osoby, ktoré nazývaš Izraelitmi, sú Kanaaniti, ktorý prešli špeciálnym výcvikom a programovaním podľa metód, ktoré siahajú až k preživším Atlantídy. Pozri "Sinajský pochod" od VP ZSSR, prečítaj si ešte raz Starý zákon. Pozri sa do novín. Všetko perfektne do seba zapadá.
Súvislosť k tomu "co dnes provádí elita Západu" hľadaj inde. V SZ, v Talmude, v Kabbale.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.