Lavazza 27.03.2023 12:02 Zobraziť v diskusii

Re: Zuzana Čaputová - (p)rezidentka

Tak a mame tu nové vystúpenie Fiony ani nie z PK ale skôr Nato skládky:

ČAPUTOVÁ PRERAZILA ĎALŠIE DNO - LIKVIDUJE DEMOKRACIU V PRIAMOM PRENOSE

Prezidentka Čaputová pred chvíľou oficiálne prikryla všetky trestné činy, ktoré spáchala Hegerova odvolaná vláda a ministerstvo zahraničia.

  1. Vo svojom hodnotení zahraničnej politiky ani necekla o tom, že minister Káčer spáchal ústavný podvod, keď svojvoľne rozhodol, že poslanie stíhačiek a rakiet na Ukrajinu nie je zásadná vojenská záležitosť.

  2. Ani slovkom sa nezmienila o tom, že vláda porušila ústavu a obišla parlament, čím definitívne pochovala parlamentnú demokraciu na Slovensku.

  3. Nič nevytkla ani Káčerovi, ktorý v Michalovciach vrieskal po ľuďoch, že sú "dobytok" a že by z nich predkovia "grcali". Takýto slovník sa zjavne Čaputovej páči.

  4. Jej jediným posolstvom bolo, že musíme plniť pokyny "spojencov" a vysporiadať sa so zlými Slovákmi, ktorí podľa prieskumov v jasnej väčšine odmietajú takúto kolenačkovú zahraničnú politiku.

  5. Čaputová neskrývala hrôzu z toho, že Slovensko je v podpore NATO druhé od konca spomedzi členských štátov. Ups.

  6. Vraj "zmäteným ľuďom" treba vysvetľovať. A vraj tých, čo šíria iné názory ("dezinformácie a dezinterpretácie") treba stíhať a trestať.

  7. Všimnite si ten posun. Čaputová už neútočí iba na "dezinformácie", čo majú byť akože klamlivé správy, ale aj na "dezinterpretácie", čo odkazuje doslova na iné názory a hodnotenia nespochybniteľných faktov.

  8. Čaputová tak vlastne vyhlásila vojnu demokracii, pretože tá je postavená na slobode slova a pluralite názorov a interpretácii. Z pozície hlavy štátu! Toto je škandál!

  9. Ak teda nesúhlasíte s vojnovými propagandistickými interpretáciami "spojencov" a ich poskokov ako Káčer či Naď, tak ste "dezinterpretátor" a treba proti vám bojovať.

  10. Toto už je len krôčik od toho, aby odvolaná vláda s posvätením prezidentky masovo prenasledovala a zatvárala všetkých ľudu, ktorí chcú mier. V mene "informačnej búrky".

  11. A keby ste počuli tú aroganciu. Čaputová vo svojom prejave z dvoch tretín Slovákov, ktorí nechcú posielať zbrane na Ukrajinu a chcú mier, robila "zmätených" hlupákov, ktorým treba trpezlivo vysvetľovať a zvestovať režimové "pravdy" ako malým faganom.

  12. Lebo tuná magisterka Čaputová, ktorej najväčší intelektuálny výkon boli dve infantílne brožúrky pre Sorosa, je najmúdrejšia na svete a ona ti to všetko vysvetlí.

  13. Prosím, zavolajte niekto profesora Mearsheimera, nech sem priletí z Chicagskej univerzity, aby mu pani magisterka mohla vysvetliť, aký je zmätený, keď vyzýva k prímeriu, pretože USA ženú svet do jadrovej vojny 🤦

  14. Prepáčte, ale to, čo dnes predviedla Zuzana Čaputová, je tak bezočivý a primitívny útok na Slovákov, že takéto niečo by si nedovolil ani štamgast zo staničného bufetu.

  15. Čaputová dnes mala odsúdiť porušenie ústavy, vyjadriť rešpekt k mienke väčšiny Slovákov, odmietnuť vulgárne osočovanie ľudí zo strany Káčera a vyzvať k slobode slova. A k mieru, preboha!

Ona dnes naopak prerazila ďalšie dno a odobrila všetky totalitné tendencie, ktoré vytýčila Hegerova odvolaná vláda. Čo myslíte, komu týmto slúži? ☹️

https://t.me/LubosBlahaSmer/826

Komu nestačí Blahov sumár aj video aj prepis:

https://www.ta3.com/clanok/262379/caputova-je-kucove-ze-sa-slovensko-nachadza-v-dvoch-najbezpecnejsich-kluboch-na-svete

Na perla za perlou, čo dodať:

Zdôraznila, že slovenská diplomacia síce nemá byť súčasťou politického boja, no nemala by mlčať, keď politici klamú či fabulujú. "Nemôžeme rezignovať na dialóg so všetkými, ktorí hľadajú alebo sú zmätení. Zároveň však musíme jasne odmietnuť tých, ktorí porušujú zákon, nabádajú k násiliu alebo nebezpečné klamstvá sami šíria," uviedla.

No akoby si tie hodiny nastavila spred 1989… myslím o vedúcej sile spoločnosti.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.