marin 27.03.2023 22:53 Zobraziť v diskusii

Re: O spolupráci a zodpovednosti v diskusiách

Reakcia diskutujúceho zn. @dum je úplne mimo a prispievateľ nenašiel dostatok slušnosti aby si prečítal, čo som napísal. Stále sa držím témy a načrtol som len akúsi hypotetickú situáciu v budúcnosti, prečo by mohol mať niekto záujem oživovať históriu Slovanov. V rámci tejto hypotetickej úvahy som použil aj niektoré názory diskutujúceho.
Čo je zaujímavé, na tomto fóre sa už uzavrelo veľa, hlavne filozoficky ladených tém, presne tak, ako
zn. @dum v podstate uzavrel túto diskusiu svojim príspevkom, ktorý je mimo témy, mimo obsahu, ktorý komentuje. Postráda slušnosť, úctu, zodpovednosť, rešpekt.

Slušnosť, úcta, zodpovednosť, rešpekt, spolupráca.

Keďže toto je otvorené fórum a mnohé témy majú aj niekoľkotisícové čítania, tak by mal mať každý prispievateľ a diskutujúci zodpovednosť za každé slovo, ktoré tu napíše. Diskutujúci by mali pri komentároch dodržiavať základné princípy slušnosti, vzájomnej úcty a rešpektu. Mali by spolupracovať na objasňovaní a riešení mnohých otázok, ktoré sú na tomto fóre otvorené. Ale hlavne by si mal každý z prispievateľov uvedomiť, že toto fórum je prístupné širokej verejnosti a príspevky čítajú ľudia, ktorí z rôznych dôvodov hľadajú v tejto dobe pravdivé a poctivé informácie.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.