Rusofil 28.03.2023 12:17 Zobraziť v diskusii

Re: Rozhovory so Soňou Pekovou

marin povedal/-a: Ďakujem za tento komentár. Takže, pokiaľ sa genetika aktívne využívala k pseudotvorbe kdekoho už v predpotopných civilizáciách a nadviažeme na odborné vyjadrenia, že Slovania sú prastarý národ s hlbokou históriou, ktorých korene siahajú až do Atlantídy, tak asi máme problém.

Ale ten problém tady existuje již minimálně 10 tisíc let i když jsme byli zticha, jak veš pod chrastou.
Kam jsme to dotáhli? Našinci si vymýšlí, že jsou kde kdo - Keltové, Germáni, Židé, jen proboha, aby je nikdo nenazval Slovanem, tou podřadnou rasou. Češi se normálně stydí za to, že jsou Slovany. Chce se mi z takového podceňování se zvracet.
Slované jsou celá tisíciletí systematicky vražděni pod různými záminkami. Americké laboratoře na Ukrajině se pokouší vyrobit látky, které by měly působit selektivně právě proti haploskupině R1a. To není můj výmysl, to je informace od Marie Zacharové, která se vyjadřovala k nálezům z Ukrajinských laboratoří.
Taktika být tiše za bukem, a čekat jak to vše skončí, chovat se otrocky, jako cholopi, kteří si život ve světě, kde nejsou pánové, neumí ani představit, vede k našemu zániku. Podle statistiky OSN má být na Slovensku v roce 2050 3,5 milionu lidí. Kam se podějí ty 2 miliony? Vypaří se?

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.