Kaktus 28.03.2023 13:04 Zobraziť v diskusii

Re: Michail Chazin

Rozklad Evropy je zřejmý.
Krom Francie, Německa, ale i Holandska (zemědělci), se to týká i nás. Ve všech zemích jsou u moci nepříčetné vládní věrchušky, které provádí všechno možné aby došlo k sociálně-ekonomickému výbuchu. Přičemž extrémně spěchají. Až tak, že je už prakticky nemožné vytvářet imaginární obraz demokratického systému a liberální diktatura se ukazuje, aniž se už snažila zakrývat svou nahotu.

Ve všech zemích nabírají na obrátkách protesty a účast na všech protestech má stoupavý charakter - viz. jen protivládní protesty u nás. Bez výrazné podpory a pomoci není možné zorganizovat protest 200 000 lidí (Rajchl) natož milionu (Francie).

Myslím, že došlo ke konsenzu, že Evropa na svém území válku nepotřebuje, avšak naopak je silně potřeba sociální výbuch. Ten se hodí jednak elitám (projektům), které stojí v opozici liberastům, protože liberasty zdiskredituje, hodí se to Anglii, která bude mít snahu v sociálně rozložené Evropě zřídit svou měnovou zónu, Amerika potřebuje rozložit Evropu jako průmyslové centrum a zbavit se Bretton-Woodu obecně, pokud má být schopná utvořit vlastní průmyslové centrum a k tomu všemu se přidají všichni ostatní, kterým hrozí, že by se mohli po pádu EU dostat k moci nebo mít svůj vliv - Vatikán, V4.

Ideálně přispívají pády bank, které nejsou systémové, ale pomáhají rozhoupat situaci. Není vyloučeno, že v Evropě je cílem nechat padnout finanční systém. K němuž tak či tak dojde

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.