Súlad 30.03.2023 09:45 Zobraziť v diskusii

Re: Zprávy z USA

Kancelar povedal/-a: Co som sa docital, tak nemaju problem s pohonom, vedia dosiahnut hypersonicke rychlosti, co ale nevedia je presne navadzanie. Lieta im to s ne/presnotou na kilometre.

Rusofil povedal/-a: Ty tomu věříš? Nemohli naplno říct, že bez ukradených Ruských výzkumů nejsou schopni nic postavit. Tak si našli záminku, aby z toho mohli "se ctí" vycouvat. Protože výkresy z Ruska nejdou a nejdou, a zdá se, že je to čekání na Godota.

Moskva sa rozkladá na rozlohe mnohých kilometrov. Proti hypersonickým raketám nemá obranu ani Ruská federácia. Američania by aj takto nepresné rakety mohli využiť ako nosič jad rových hlavíc.

Pravdepodobnejšie je, že ani so skúpenými mozgami z celého sveta nie sú schopní tieto rakety postaviť. Bude tam nejaký zádrhel, ktorý Rusi vyriešili, ale Američanom sa to nepodarilo. Pravdepodobne schopnosť riadenia pri takto vysokých rýchlostiach.

Lockheed Martin už desiatky rokov rastú zisky bez toho, aby sa museli snažiť. Vlastencov vo firme nemajú, majú len záujem o peniaze. Po páde Sovietskeho zväzu si západ myslel, že definitívne vyhral. Zotrvačnosťou to nejaký čas fungovalo, ale dnes ich dobieha, že neinvestovali do budúcnosti. Neinvestovali do kádrov a do vlastenectva. Naopak, systematicky ho rozrušovali. V Rusku Putin v tichosti robil presný opak. A zrazu západ čumí ako vyoraná myš a nechápe, čo sa to robí. Myslia si, že keď budú robiť viac toho, čo predtým, že budú úspešní. Dávajú viac peňazí Lockheedu, manažment firmy si odfajkne splnený rast ziskov, ale výsledky sa nedostavia. Človek by si myslel, že na západe sú rozumní ľudia a takéto základné veci si dokážu uvedomiť. Lenže oni sú tak zahľadení do seba a do svojho pocitu výnimočnosti, že nie sú schopní sebareflexie a triezveho zhodnotenia.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.