Rusofil 30.03.2023 13:22 Zobraziť v diskusii

Re: O pôvode Ježiša, Slovanov a iných národov

@Lena povedal/-a:

@dum povedal/-a:Utváranie predpotopných ľudí, aj nejakých príp. kreatúr považujem za súčasť vtedajších geneticko - magických operácií.

Lidská genetická výbava je na 99,4 procent shodná s geny šimpanzů. Co tady Anunaki inženýrovali, těch 0,6 %?

Není to pravda. Mluvíš jenom o 5% genomu. Lidský genom obsahuje 95% "balastního genomu" o kterém vědci netuší, k čemu u člověka slouží. Zvířata, potažmo šimpanzi tento balastní genom nemají.
To, že má člověk určitou shodu s šimpanzem není žádné překvapení. Protože na genomu se podílí jenom 4 stavební kameny.
Stvořitel tedy vzal ty 4 kameny a různě je kombinoval. Podobně, jak ty bys navlékala korálky 4 barev na niť. Udělala bys x nití o různé délce se 4 barvami, které by se různě střídaly, a různé nitě korálků by se navzájem více či méně od sebe lišily, nebo shodovaly. Ale to neznamená, že jedna niť vznikla z jiné nitě. Kromě toho, měl Stvořitel k dispozici i bezbarvé korálky, které použil jen u člověka.

Závěrem, tvá informace mluví jenom o těch 5 %, které vědci mohou nějako vysvětlit. Těch dalších 95%, které má člověk šimpanzi úplně chybí. Tedy informace vědců je zavádějící, mluví jenom o těch 5%, o kterých si myslí, že vědí, jak fungují.
Anunaky tedy do svých výrobků místo balastní látky od Stvořitele, přidali svoji syntetickou látku se svojí informací. Tedy přidali tam 95% genomu.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.