Peter MMXX 31.03.2023 07:51 Zobraziť v diskusii

Re: Donald J. Trump

Práve bol vytvorený nový precedens - obvinenie bývalého prezidenta!

BREAKING - Prezidenta Donalda Trumpa obvinila Veľká porota na Manhattane. Je prvým prezidentom v americkej histórii, ktorý bol obvinený.
Telegram: Contact @SGTnewsNetwork

TRUMP Urob AMERIKU ZNOVU VEĽKOU! 2024

-30. marca 2023-

Vyhlásenie Donalda J. Trumpa, 45. prezidenta Spojených štátov amerických

"Toto je politické prenasledovanie a zasahovanie do volieb na najvyššej úrovni v histórii. Od chvíle, keď som zišiel dole zlatým eskalátorom v Trump Tower, a ešte predtým, ako som zložil prísahu ako váš prezident Spojených štátov, Radikálni ľavicoví demokrati - nepriateľ tvrdo pracujúcich mužov a žien v tejto krajine – zapojili sa do Honu na čarodejnice s cieľom zničiť hnutie Make America Great Again. a teraz toto.

„Demokrati klamali, podvádzali a kradli vo svojej posadnutosti snahou ‚dostať Trumpa‘, ale teraz urobili nemysliteľné – obvinili úplne nevinného človeka v akte nehorázneho zasahovania do volieb.

"Nikdy predtým v histórii nášho národa sa to nestalo. Demokrati v priebehu desaťročí podvádzali nespočetnekrát, vrátane špehovania mojej kampane, ako aj zbrojenia nášho justičného systému, aby potrestali politického oponenta, ktorý je náhodou prezidentom Spojených štátov." štátov a
“ favorizovaného “vedúceho republikánskeho kandidáta na prezidenta, to sa ešte nikdy nestalo.

"Manhattan DA Alvin Bragg, ktorého osobne vybral a financoval George Soros, je to hanba. Namiesto toho, aby zastavil vlnu bezprecedentnej kriminality, ktorá ovládla New York City, robí špinavú prácu Joea Bidena, ignoruje vraždy, vlámania a útoky, na ktoré by sa mal." sústrediť .

"Verím, že tento hon na čarodejnice sa masívne obráti na Joea Bidena. Americký ľud si presne uvedomuje, čo tu radikálni ľavicoví demokrati robia. Každý to vidí. Takže naše Hnutie a naša Strana - zjednotená a silná najprv porazí Alvina Bragga, a potom porazíme Joea Bidena a všetkých týchto pokrivených demokratov vyhodíme ich
z úradu, aby sme mohli urobiť AMERiku OPÄŤ VEĽKOU!"

https://t.me/SGTnewsNetwork/44087

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.