tibku 31.03.2023 10:19 Zobraziť v diskusii

Re: Neskoré voľby 30.9.2023

orimak1 povedal/-a: Spolupráca Slovenska a Česká (oboch) je nevyhnutná (takto to bolo mienené).

Ja s tým plne súhlasím, no je potrebné si uvedomiť, že táto spolupráca na úrovni súčasných vládnucích jelít dnes reálne prebieha a posilňuje - no nie v našich národných záujmoch, ale v záujmoch "londýnskych kancelárií".

orimak1 povedal/-a: Vytýčené smerovanie RU2 či “ trojmorie” vedú k chaosu v európskom priestore a neskoršej zmene hraníc .

RU2 je projekt Vatikánu. Trojmorie je projekt Washingtonu. Londýn pracuje ako na rozložení západnej Európy (Nemecka a Francúzska) tak aj Ruska a Okrajiny - projekt Nová Chazária. Áno, vedie to na chaos ale "determinovaný".
Juesej navyše sledujú svoje vlastné záujmy na rozdelenie a ovládnutie celej Juropy. Zásadným krokom tu bolo otvorenie STÁLEJ vojenskej základne v Poľsku - vážny problém V4.
Vďaka tomu, že Moskva a Peking do toho hodili vidly, reálnym riešením pre národne orientované strany je orientácia na Moskvu. Putin pritom priamo nabáda na spoluprácu slovanských krajín a dokonca naznačil aj riešenie rozlíšením "недружественные государства" a "враждебные элиты".

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.