Súlad 04.04.2023 09:01 Zobraziť v diskusii

Re: Transgender agenda a LGBT

Bol prekonaný ženský rekord vo vzpieraní. Hranice neexistujú. Ak si veríte a pracujete na sebe, dokážete aj nemožné. Viera dokáže aj hory prenášať, alebo aspoň činky do vzduchu vynášať. Takýto progres (posun vpred) bol možný len vďaka slušnosti a tolerancii. Homofóbovia dokázali zdvihnúť o celé desiatky kilogramov menej. Je to dôkaz, že ideme správnym smerom, pretože sme posunuli hranice zase o kus dopredu. Nech žije libtardánska démonkracia.

Geniálny protest proti transrodovej politike

https://www.hlavnespravy.sk/protest-proti-transrodovej-politike-silovy-trojbojar-prekonal-zensky-rekord-ktory-drzal-iny-biologicky-muz/3097224

Podľa Fox News, sa Silverberg takto rozhodol protestovať proti novým benevolentným „inkluzívnym” pravidlám kanadského vzpieračského zväzu. Tie totiž povoľujú účasť na súťaži v ženskej kategórii akémukoľvek mužovi, ktorý sa rozhodne identifikovať ako žena.
...
Silverberg, ktorý je už vyše desať rokov hlavným trénerom kanadského vzpieračského tímu, k lavičke nakráčal v mužskom oblečení. Nechal si narastenú bradu. Zdá sa, že organizátorom to vôbec neprekážalo. Dodajme, že Silverberg neoficiálne prekonal aj ženský svetový rekord.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.