Súlad 08.04.2023 10:13 Zobraziť v diskusii

Re: Úlohy ženy a muža v rodine

U nás, Slovanov, mala žena vždy rovné postavenie, ale odlišnú úlohu v spoločnosti. Bolo to tak až do príchodu kresťanov a komunisti opäť žene vrátili rovné postavenie. Fenimizmus v Amerike bol podporovaný globalistami za účelom rozvratu spoločnosti. Najskôr bol správny, inak by naň globalisti nikohonenahovorili, lenže feministky nepochopili kedy prestať, a namiesto smerovania k cieľu, smerujú od cieľa, ani si to neuvedomujú. Dnes je feminizmus takmer výhradne škodlivý jav spoločnosti.

Uvediem príklad z inej liberálnej agendy. Homosexuáli dnes vôbec nie sú utláčaní a prakticky celá spoločnosť ich toleruje. Povedali by ste si, že dosiahli čo chceli a budú spokojní. Lenže nepochopili, kedy prestať a dožadujú sa už nie svojich práv, ale nadpráv. Manželstvá a adopcie detí homosexuálmi už spoločnosti neprospievajú, ale škodia. Pritom oni robia stále to isté. Lenže pokiaľ to bolo v ich prospech, ale nebolo to v neprospech spoločnosti, bolo to v poriadku. Dnes už to nie je ani v ich prospech a je to v neprospech spoločnosti. Žiaľ, neboli schopní si to uvedomiť.

S feminizmom je to podobné. Už nie je v prospech ani feministiek, a určite nie je v prospech spoločnosti. Je treba vedieť, kedy prestať.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.