Milo 15.04.2023 21:02 Zobraziť v diskusii

Re: Elon Musk

Peter MMXX povedal/-a: Elon Musk v rozhovoru zničil reportéra BBC(Tit.CZ)

Zdá sa, že Musk sa pri rozhovore s Claytonom dobre bavil.

Mainstream si z rozhovoru vybral toto

Šéf Twitteru Elon Musk pre BBC povedal, že jeho domáci miláčik Shiba Inu Floki je CEO tejto sociálnej mediálnej platformy a že ho oblieka do čiernych rolákov - oblečenia, ktoré nosila aj odvolaná CEO spoločnosti Theranos Elizabeth Holmesová.

"Nie som generálny riaditeľ spoločnosti Twitter. Generálnym riaditeľom spoločnosti Twitter je môj pes. Je to skvelý pes, veľmi ostražitý a je ťažké mu niečo vyčítať," povedal Musk.

V odpovedi na Claytonovu predchádzajúcu otázku, kto bude jeho nástupcom na poste generálneho riaditeľa, Musk opäť povedal, že Floki má túto pozíciu zabezpečenú.

--

Povesť o Caligulovom koňovi Incitatusovi, ktorý sa mal stať rímskym konzulom poznáme, uvidíme kam paralely povedú.

Možno chcel tým Musk povedať, že ozajstným riaditeľom Twitteru je niekto celkom iný ako on. A netreba zabúdať ani na to, že oficiálne je aj predstaviteľom StarLinku - teda technológie, ktorá je kľúčová vo vojne na Ukrajine a Neuralinku - technológie určenej na prepojenie umelej inteligencie a človeka. Neuralink je spoločnosť, ktorá ma rovnako ako Zuckerbergova Meta ako logo ležatú osmičku - trojjediného hada Uroburosa.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.