Milo 18.04.2023 16:50 Zobraziť v diskusii

Re: Prediktivní programování. Vytváření a nabíjení egregorů.

Zaujímavé video s komentárom k symbolike a posolstvu piesne MY od Shamana.

Úryvky z komentára:

Dňa 12.4.2023 sa uskutočnila premiéra videoklipu Jaroslava Dronova, známeho pod pseudonymom "Šaman", s piesňou "MY". Videoklip sa okamžite dostal na prvé miesto hudobných trendov na YouTube s takmer 2 miliónmi pozretí za 4 dni.
Nový výtvor Šamana je prezentovaný ako vlastenecká pieseň, ktorá prorokuje Rusku veľkú budúcnosť.
V skutočnosti videoklip ukazuje digitálny koncentračný tábor pre deti, ktoré sa stali spotrebným materiálom (surovinou) pre svetové elity. Klip je plný známej symboliky a pochmúrnych obrazov.
...
Názov novej piesne Shaman je odkazom na dystopický román Jevgenija Zamjatina MY. Dielo s pomerne strašidelnou zápletkou bolo napísané už v roku 1920. Román opisuje spoločnosť s rigidnou totalitnou kontrolou jednotlivca, kde namiesto mien a priezvisk majú ľudia namiesto mien a priezvisk všetci sériové číslo, holia si hlavy a nosia rovnaké oblečenie.
Spoločnosť nemá priestor pre emócie snenia a na komunikáciu s prírodou a deti sú vychovávané v
školách, kde sú učitelia roboti. Štát riadi volený dobrodinec zvolený na bezalternatívnom základe a bezpečnosť kontroluje tzv. úrad strážcov. V skutočnosti všetko toto opisuje nový svetový poriadok, ktorý sa má na Zemi ustanoviť.
...
Spevák je odetý ako zvyčajne celý v čiernom, kamera sa zameriava na šamanovu pásku v tvare
ruskej vlajky, čo by mohlo byť náznakom toho, že práve z Ruska sa začne zakladať nový
svetový poriadok.
...

Ruské automaticky generované titulky sú v dobrej kvalite.

Videoklip s piesňou MY, o ktorom je reč v komentári:

--

Shaman vydal videoklip k jeho najznámejšej hymnickej piesni ВСТАНЕМ 23. februára 2022, deň pred začatím ŠVO Ruska v Ukrajine. Predtým bol tento v Moskve vyštudovaný hudobník z Tulskej oblasti južne od hlavného mesta chválený v televíznych talentových šou, ale jeho úspech bol roky obmedzený. Až vojna priniesla prelom v jeho kariére. V. Putin svoju reč na štadióne v Lužnikách v Moskve 22.2.2023 predniesol priamo po vystúpení Shamana.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.