Rusofil 19.04.2023 15:48 Zobraziť v diskusii

Re: Česká republika

@Kancelar povedal/-a:

Peter MMXX povedal/-a: „Sme smutní, keď vidíme, že sa opakuje smutná skúsenosť z druhej svetovej vojny, keď české podniky ako súčasť vojensko-priemyselného komplexu nacistického Nemecka neúnavne zásobovali Tretiu ríšu zbraňami na vojnu proti ZSSR,“

tie zbrojovky tu boli za CSR, za protektoratu, za socialistov, za kapitalistov a ůelita"budu tu aj pre dalsich. Cely tento region nema ziadnu suverenitu a po tom, ako odtial Sovieti odisli, prenechali to opat Zapadu. Tak sa ani Rusi nemozu cudovat, ze sa pokracuje v tejto "tradicii". Tiez ma to sere, ale ak mam byt hnusny: Nemali odtial odchadzat.

To není žádná zásluha Čechů, jak si mnozí namýšlejí a melou o zlatých Českých ručičkách. Byli uměle vyšlechtěni pro Hitlera. Toto šlechtění bylo zaplaceno Ruským zlatem, které Čeští legionáři ukradli a z něho založili Legiobanku, která pak zbrojní průmysl financovala. A děje se to i dnes, za Ruské peníze (za suroviny) západ opět s Ruskem bojuje.
Mě na tom nejvíce popuzuje to, že se lidé z historie vůbec nepoučili, tak ji opakují. Nejhorší na tom je, že nás se nikdo neptal a semele nás to stejně. Naše "elita" je stejně zrádná, jako ta Ruská a ještě se nám směje. Pak, až prohrají a lidé je budou chtít pověsit, začnou se odvolávat na zrušený trest smrti. Vlastně to zrušení bylo vytvořeno jako pojistka pro současnou situaci. Jsou prakticky beztrestní. Nebo utečou na své majetky v Austrálii, nebo na Floridě. Cloumá mnou bezmoc.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.