Kaktus 24.04.2023 11:31 Zobraziť v diskusii

Re: Zprávy z USA

Deklarace Canestraro: CIA naverbovala dva z únosců předtím, než vletěli letadly do budov Světového obchodního centra

Nově odtajněný dokument americké vlády potvrdil to, o čem alternativní média již léta informují: útoky z 11. září byly vnitřní prací, spáchanou zpravodajskou službou americké vlády.

Koneckonců, americká vláda má za sebou dlouhou a bohatou historii páchání operací pod falešnou vlajkou proti americkému lidu.

https://caityjohnstone.medium.com/never-forget-the-us-government-has-a-known-history-of-using-false-flags-1e08d6543d0c

V odtajněném dokumentu Vojenské komise je popsáno, že jedno z oddělení CIA, před teroristickým útokem 11. září 2001 ve Spojených státech, naverbovalo dva únosce ze skupiny teroristů, kteří spáchali tento útok nasměrováním letadel na budovy dvojčat Světového obchodního centra.

Soubor byl původně publikován v červenci 2021, ale byl značně upraven.

Poté, v březnu 2022, byla na žádost Bílého domu odtajněna sbírka dokumentů FBI o útoku

https://www.northjersey.com/story/news/columnists/mike-kelly/2022/03/13/sept-11-fbi-links-saudi-arabia-spy-attacks/9442454002/

Nyní nezávislí výzkumníci poskytli „nevykuchanou“ kopii.

Dokument podrobně popisuje vyšetřování veterána DEA Dona Canestrara ohledně možného zapojení saúdské vlády do útoků z 11. září. Vyšetřování bylo vedeno na žádost obhájců obžalovaných.

https://www.floridabulldog.org/wp-content/uploads/2023/04/Canestraro-Declaration-dated-20-July-2021.pdf

Canesraro a četní agenti FBI ve vyšetřování zřejmě dospěli k závěru, že CIA bránila oficiálnímu vyšetřování, aby zakryla skutečnost, že pracovala s členy Al-Káidy a povzbuzovala je k páchání teroristických činů.

Dva z únosců byli před útokem pečlivě sledováni a naverbováni CIA.

“Největší a nejzávažnější část souvisí s aktivitami Nawaf al-Hazmiho a Khalida al-Mihdhara během 18 měsíců, které předcházely onomu osudnému dni. Dvojice cestovala do USA na vícevstupová víza v lednu 2000, přestože je CIA a NSA dříve opakovaně označily za pravděpodobné teroristy Al-Káidy.

Jen pár dní před příjezdem se zúčastnili summitu al-Káidy v Kuala Lumpur, během kterého byly pravděpodobně projednány a dohodnuty klíčové detaily útoků z 11. září 2001. Schůzka byla tajně vyfotografována a nahrána malajsijskými úřady na přímou žádost Alec CIA, speciální jednotky zřízené ke sledování aktivit a pohybu Usámy bin Ládina, i když kupodivu nebyl pořízen žádný zvukový záznam.

Tato skutečnost však měla stačit k tomu, aby zabránili Hazmimu a Midharovi ve vstupu do USA, nebo alespoň stačila k tomu, aby FBI informovala o jejich přítomnosti v zemi. V každém případě jim bylo povoleno vstoupit a zůstat šest měsíců ve Spojených státech, kam dorazili přes mezinárodní letiště v Los Angeles, a agentům FBI bylo ze strany Alec CIA zakázáno sdílet tyto informace se svými nadřízenými”.

„Musíme o tom říct Úřadu. Tihle kluci jsou jednoznačně špatní. Alespoň jeden z nich má vízum pro více vstupů do USA. Musíme to říct FBI,” vzpomínal Mark Rossini, člen Alec Station, jak o tom řekl svým kolegům. “Ale CIA mi řekla: “Ne, tohle není případ FBI a nespadá do jurisdikce FBI.“

Také v dokumentech, které FBI o tomto útoku odtajnila, agenti tvrdí, že CIA také zatajila úřadu informace o kontaktech dvou únosců s šéfem sítě ve Spojených státech Omarem al-Bayoumim, který byl vyšetřován FBI.

Navíc se domnívají, že CIA použila Saúdskou Arábii jako prostředníka k náboru dvou únosců, aby obešla zákony zakazující Agentuře provádět špionážní operace na americké půdě.

Ačkoli hlavní vyšetřovatel Canestraro neuvádí důvod rozhodnutí CIA zatajit FBI informace, které mohly zabránit útokům z 11. září, povaha tajné stanice Alec CIA naznačuje hanebné motivy.

„Canestraro nevyvozuje žádné závěry ohledně toho, proč CIA před útoky zadržela důležité informace FBI, které mohly potenciálně zabránit jejich realizaci, a proč se skrývaly informace. Ačkoli jednu odpověď poskytuje neobvyklá povaha nastavení stanice Alec,“ napsal Livshitz.

„Totiž, že agentura namísto infiltrace do buňky Al-Káidy s cílem odvrátit terorismus se snažila ovlivňovat a řídit své aktivity s cílem způsobit terorismus mimo standardní náborové kanály.

https://www.floridabulldog.org/wp-content/uploads/2023/04/Canestraro-Declaration-dated-20-July-2021.pdf

Zpráva, že to vypadá, že dva z únosců byli naverbováni agenty CIA, by nebyla pro Johna Leara žádným překvapením.

Bývalý důstojník CIA a pilot proudového letadla přísahal, že oficiální vyprávění o 11. září je nepravdivé, CIA byla důvěrně zapojena do podvodu.

John Lear, syn Learjetského magnáta Billa Leara, byl bývalý kapitán aerolinek a bývalý pilot CIA, který během 40 let pilotoval více než 100 různých typů letadel. Byl držitelem více leteckých osvědčení FAA než kterýkoli jiný certifikovaný pilot FAA a létal na tajných misích CIA v Asii, Africe, východní Evropě a na Středním východě.

V podstatě byste se nechtěli s Johnem Learem dohadovat o pilotování a letadlech.

Byl tak blízko, jak to jen jde.

A než v roce 2022 zemřel, byl dostatečně odvážný a čestný, aby se postavil proti establishmentu a zanechal za sebou překvapivou práci, která nade vší pochybnost dokazuje, že oficiální narativ o útocích z 11. září je lež. Podle Leara tam žádná skutečná letadla nebyla.

Více zde:
https://thepeoplesvoice.tv/john-brennan-missing-after-cia-admits-hiring-9-11-hijackers-to-fly-planes-into-twin-towers/

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.