ondrej82 04.05.2023 01:10 Zobraziť v diskusii

Re: Správy z Ruska

@Rusofil povedal/-a:
Tak jak jsem psal. Objevila se informace, že drony vyletěly z Moskevské oblasti.
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-drony-na-kreml-vzletly-z-moskevske-oblasti-tvrdi-rusky-dustojnik-v-zaloze-40430524

podľa tohto videa tie drony mohli vyletieť len z moskovskej oblasti. Tu skôr vidím rukopis 5 kolóny a rossionskej "elity". Či je to začiatok prevratu je otázne. Skôr si myslím, že tu je snaha o fyzickú likvidáciu zeleného klauna a snahu zmraziť konflikt na spôsob kórejskej vojny. Zdá sa, že zelený klaun to začína chápať. Je celkom možné, že o tejto operácii vedelo najvyššie velenie ukrajiny, okrem zelenského suity. Ale ukrajina o tom vedela.
5 kolóna a rossionská "elita", nie je možné aby o tom nevedela. Zradcovia sa v poslednej dobe dostávajú pod tlak hlavne kvôli vyjadreniam Prigozina, ktorý ich verejne obvinil zo zrady a smrti ruských vojakov a wagnerovcov. Vyšla iniciatíva, ktorá sa zatiaľ stretla so súhlasom aby Prigozin vystúpil v štátnej dume a verejne tam informoval poslancov. Zradcovia sú pod veľkým tlakom, lebo pániček nalieha aby sa tento problém vyriešil.
Je tu však ešte jedna možnosť. Nejednalo sa o pokus o atentát, ale o signál na začatie partizánskej vojny v Rusku. Tým by sa v Rusku rozšíril ozbrojený teror a zároveň by odpadol pokus o prevrat. Týmto ťahom by sa "ušetrila" 5 kolóna a rossionská "elita" a ruka v ruke s elimináciou zeleného klauna by konflikt zamrzol a naštartoval by sa rozpad Ruska. Toto je podľa mňa najreálnejšia možnosť a tomu nahráva aj vyjadrenie Ruska, že necháva si právo na odpoveď. Jediný kto mal reči o eliminácii zeleného klauna boli zradcovia.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.