Rusofil 08.05.2023 13:24 Zobraziť v diskusii

Re: Smrt Královny

@Milo povedal/-a:
O metodach vládnutia " "Ich Veličenstiev" a menej známe fakty z nedávnej histórie monarchie, časť 1/2:

Nech žije kráľ!

...všetko, čo si myslíme, že o “kráľovskej rodine” vieme, a všetko, čo by nám médiá chceli nahovoriť, je v skutočnosti odvádzanie pozornosti od skutočne podstatných faktov. Aj v 21. storočí je kráľ oveľa viac než len reprezentant bez moci a zdraviaci panovník. Je dobre prepojený s finančným priemyslom a vojensko-priemyselným komplexom, spravuje dedičstvo kolonializmu a presadzuje neokolonializmus v podobe Veľkého resetu...

https://svetpodlanas.org/co-sa-deje-a-preco/nech-zije-kral/

Minule jsem se na jednom webu chytl s exotem, který tvrdil, že Alžběta, která byla u moci 70 let je jen kladečkou věnců. Když jsem mu řekl, že tajné služby, armáda, policie a vězeňské služba VB, tedy všechny silové složky, přísahají věrnost královi, a nedůležité věci, jako finance, sociální služby, tj. kde je nejvíce problému ponechali na parlamentu, kde je odpovědnost rozmělněna a tedy žádná, nezmohl se na odpověď. Kdo má v rukou silové složky, má v rukou absolutní moc.

Pěkně si to ty monarchie zařídili. A naši tupci je pokládají jen za kladeče věnců. Totéž u našeho (p)rezidenta Pavla. Jaksi jim uniká, že je to také vrchní velitel naší armády a má tu moc poslat umírat naše kluky za zájmy právě těch dědičných monarchů. Protože za ty tisíce let se nic nezměnilo a jde se na krev - tedy modrou.
Žádní zbohatlíci, tedy nové peníze, na tom nic nezmění. MMF vyhlásil, že finanční krize se bude řešit na úkor nových peněz, tedy ne starých dědičných.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.