Rusofil 11.05.2023 16:18 Zobraziť v diskusii

Re: Správy z Ruska

@Kaktus povedal/-a:

Rusofil povedal/-a: Pokud se podíváš na včerejší vlajky, tak ta vlasovská byla umně poskládána a myslím, že i zajištěna, aby se ani náhodou nerozvinula. Tedy nejenže nevisela chcíple, ona tak byla záměrně poskládána. Její rohy byly umně zasunuty a upevněny. Někdo si dal hodně záležet.

Taky způsob. Rozdíl je zřejmý. Spíš než na vlajku by mě zajímal zajímal názor na Prigožina a Šojgu / Gerasimova

Gerasimov je jasný, je to typicky parketový generál odchovaný západem a pracuje pro západ.
Prigožin říká to, co nahlas nemůže říct Putin. To zásobování municí, které pořád kritizuje může souviset i s tím, že Rusové nechtějí NATO ukázat zásobovací trasy a tím prozradit místa výroby zbraní. Celé to vypadá tak, že Rusové se střetu s NATO nevyhnou a proto je nutné zachovat určité výrobny v utajení. Momentálně Rusové hrají vyčkávací taktiku. Není kam spěchat. Takže Prigožina brát s rezervou. Jinak jeho jméno matričně ukazuje, že je na svém místě.
Rusové velmi dobře vědí, jak na tom Ukrajinci jsou s ofenzívou. Ty odklady Ukrajinské ofenzívy s různými výmluvami jsou zástěrkou nedostatku zbraní a lidí. Podle mě se čeká na mobilizaci v těch 9 východo-evropských státech. Náš (p)rezident řece jasně řekl, že musíme dodat my i Slováci po jednom batalionu spolu s tanky a BVP.
Šojgu, není jasné, do kterého klanu patří, pro mě je nečitelný. Ale vzhledem k tomu, že se zúčastňuje s Putinem vzkazů pro GP, je zasvěcen.

Podle mě je vlajka důležitější. Její význam je o level výš, než osoby, které si jmenoval. Jsou to jen postavy na jevišti, důležitější je, kdo stojí za nimi.
S vlajkami to byl signál pro západ a i pro GP, že Rusko dovede svojí suverenizaci do konce a neuhne z cesty. I vzhledem ke korunovaci Karla III. Mimochodem, Putin byl uveden do funkce 7.5.
To je výborné, jelikož jeho osobním číslem je 7, životním také 7 a do funkce uveden také 7. Toto číslo znamená transformaci, a protože v jeho životě je zdvojena znamená, že za žádných okolností ze svého cíle neuhne. A jak vidíme, transformuje celý svět.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.