Zora 13.05.2023 22:43 Zobraziť v diskusii

Re: Smrt Královny

ďalší výživný článok:

Globální Británie a velký reset krále Karla III
/.../
„Ekologie, kterou se princ rozhodl zabývat, zatímco čeká na nástup na trůn, není neškodným apolitickým sázením stromů nebo záchranou deštných pralesů. Neobjímá pandy ani nefinancuje přírodní rezervace. Místo toho se zapojil do hybridního podnikání a politického povstání, které ohrožuje přežití politického systému, na který má dohlížet. Kromě toho, že jeho jednání je zradou na běžných občanech, představuje i selhání jeho jediné povinnosti budoucího krále – chránit konstituční monarchii před sílícím klimatickým fašismem a globalismem.“
/.../
Sám Philip pokračoval v rodinné tradici, když v roce 1961 založil Světový fond na ochranu přírody (WWF) spolu s někdejším členem nacistické strany, nizozemským princem Bernhardem, celoživotním eugenikem a zakladatelem skupiny Bilderberg. K Philipovi a Bernhardovi se jako spoluzakladatel WWF připojil sir Julian Huxley (tehdejší prezident britské Eugenické společnosti).
V rozhovoru pro Deutsche Press Agentur v srpnu 1988 princ Philip prohlásil, že se chce v příštím životě vrátit jako smrtící virus, aby pomohl „vyřešit přelidnění“.
/.../
https://zvedavec.news/komentare/2023/05/9631-globalni-britanie-a-velky-reset-krale-iii.htm

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.