Hox 16.05.2023 09:37 Zobraziť v diskusii

Re: Světonázorové omyly v KSB

@Milo

To cos prezentoval je důsledek akceptace světonázorových omylů KSB a jejich pozvednutí do statusu absolutní pravdy. Ve skutečnosti nic nemůže být dále od pravdy.

Co se týká příměru zápasu, nikoliv, vůbec jsi můj příklad nepochopil. Zápas v ringu není dopředu naplánovaný a boj je skutečný, o tom se může přesvědčit každý třeba tím, že se podívá na nějaký MMA zápas nebo box. Víra v globálního prediktora, který vše naplánoval a řídí, je adekvátní víře, že zápasníci v ringu ve skutečnosti nezápasí, ale mají dopředu domluvený každý pohyb a hrají divadlo. Pochopitelně podobná víra ústí v úplně zkreslené chápání dění a mylnou identifikaci protivníků a spolubojovníků.

VP SSSR nic nevystihl, protože aplikace jeho konceptů nevede ke správnému chápání globálního dění, čímž se vracíme k tomu, že koncept GP je omyl a v praxi nefunguje a vede k mylným závěrům.

Milo povedal/-a: GP nepomenoval jeho ozajstnými menami

Což podle tebe je?

Milo povedal/-a: Činy Izraelitov a Jahveho v ceste za mocou popísané v Starom zákone sú pre človeka odpudzujúce a majú za úlohu demoralizovať ľudstvo v zmysle prevzatia mravných vzorov v nej popísaných a presvedčiť veriacich o vedúcej úlohe vyvoleného národa.

Přesně toto Satan chce, aby si průměrný člověk myslel a vynaložil mnoho úsilí aby toho dosáhl. Skutečnost je úplně jiná a podobné teze jsou důsledkem nepochopení textu SZ v důsledku nedostatku znalostí. VP SSSR skočil na stejnou kategorii omylů a k tomu vyfabuloval systém mystifikací založený na nepochopení základních věcí v SZ.

Milo povedal/-a: Môžeme ale vidieť, čo SZ sposobil a môžeme to porovnať s tým, čo sa v Starom zákone píše.

Co SZ způsobil, kromě příchodu Ježíše? Jaký přesně měli Izraelité představoval problém, a pro koho, dokud žili v Izraeli a řídili se Starým zákonem? Co ti například plyne z toho, když se v SZ píše, že Izraelité nesmí upalovat své děti jako to dělají okolní kanáánské národy, a pokud si člověk skutečně přečte SZ, zjistí že mimo jiné misí Izraelitů bylo podobné satanistické praktiky vymýtit?

Milo povedal/-a: Násilným misionárstvom sa v priebehu storočí šírila viera Starého zákona pre kastu otrokov - teda nežidov

Při čtení podobných tvrzení se každý historik potrhá smíchy. A nejen historik, ale každý kdo o šíření křesťanství v jeho počátcích něco ví. Opět kompletně mylné chápání souvislostí, v důsledku opět světonázorových omylů v KSB.

"Táto "satanistická elita" je priamo napojená na egregory strojcov Starého zákona."

Opět tvrzení bez jakéhokoliv podkladu. Můžeš tomu věřit, ale je to nesmysl a označování bílé černou a naopak.

Milo povedal/-a: Osoby, ktoré nazývaš Izraelitmi, sú Kanaaniti, ktorý prešli špeciálnym výcvikom a programovaním podľa metód, ktoré siahajú až k preživším Atlantídy. Pozri "Sinajský pochod" od VP ZSSR, prečítaj si ešte raz Starý zákon. Pozri sa do novín. Všetko perfektne do seba zapadá.
Súvislosť k tomu "co dnes provádí elita Západu" hľadaj inde. V SZ, v Talmude, v Kabbale.

Izraelité jsou potomky Abraháma z oblasti dnešního Babylonu, který přicestoval do Kanáánu jako cizinec, opět kompletně mimo. Sinajský pochod jsem četl, je to směšný nesmysl / absurdita. Kompletní kolaps myšlení. Autoři by si měli za něco takového každé ráno nafackovat do konce života.

Co se týká Kabaly, to ukazuje že nemáš ve skutečnosti ponětí o čem mluvíš, když házíš SZ a Kabalu do jednoho pytle, zatímco reálně jsou to neslučitelné protiklady. Kabala vznikla jako důsledek odmítnutí Ježíše Izraelity a SZ s ní nemá nic společného, je to pohanská záležitost pramenící z babylonského mysticizmu a satanských praktik. V kostce, učení démonů.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.