Rusofil 16.05.2023 19:58 Zobraziť v diskusii

Re: Světonázorové omyly v KSB

Hox povedal/-a: Článek hovoří o dávno neaktuálních plánech zákulisí

S touto tezí nesouhlasím. Poslední odstavec článku opisuje přesně to, co se dnes děje. Tj. velký reset.

"Okrem toho však hovoríme o priamom zavedení v maskovanej podobe do právnych systémov národov nepropagovaných „na interné použitie“ ustanovení Talmudu, ktoré umožnia sionistickej elite už na **právnom základe a v celosvetovom meradle si prisvojiť cudzí majetok a nakladať so životmi a osudmi ľudí. **Veď práve v judaizme je jasne formulovaný pojem „gefker“, aplikovaný na majetok Nežidov a označuje slobodnú vec, ktorá nepatrí nikomu.

Živým príkladom tohto procesu je napríklad pokus zaviesť pod názvom „juvenilná justícia“ systém trestno-konfiškačných orgánov čo je v skutočnosti židovský zákon Khazaki. Khazaka je moc nad majetkom Nežida , ktorú Žid získa na základe kúpnej zmluvy s qahalom, ktorý mu tento majetok predá na základe jeho práv bez vedomia a súhlasu majiteľa.

S Chazakom získava Žid výhradné právo bez prekážok alebo konkurencie zo strany iných Židov a pokúsiť sa zmocniť predmetného majetku. Zákon o meropie (odstránenie skutočného vlastníka z jeho majetku) umožňuje qahalu predať do prevádzky Žida aj osobám bez nehnuteľnosti. Tak isto deti Nežida môžu patriť podľa zákona Talmudu tomu Židovi, ktorý získa právo na meropie od miestneho kahalu.

Odhalenie skutočných náboženských a právnych základov systému súkromnej moci globálnych elít, ktorý sa nám v celosvetovom meradle vytvára pred očami nám dáva možnosť jasne si predstaviť ako konečný cieľ tejto moci a tak aj konkrétne mechanizmy jej realizácie. A zatiaľ čo táto zločinecká morálka bude oficiálne hodnotená z hľadiska tolerancie a pluralizmu tak „nový poriadok“ sa bude budovať zrýchleným tempom. Takže skôr než sa stihneme obzrieť späť ocitneme sa pred zdanlivo nemysliteľnou no dokonanou skutočnosťou – privatizáciou celého ľudstva hŕstkou beztrestne opitých židov zo svetových siekt."

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.