Kancelar 17.05.2023 07:57 Zobraziť v diskusii

Re: Covidovanie 2.0

Otec Elona Muska:

"VIDÍME, ŽE ŠPORTOVCI PO PODANÍ "INJEKCIE" PADAJÚ MŔTVI".

"NADÁCIE... MEDZI KTORÉ PATRIA ĽUDIA AKO... BILL GATES, [HOVORIA], ŽE SVETOVÁ POPULÁCIA BY MALA MAŤ 500 MILIÓNOV ĽUDÍ, ABY BOLA V... V SÚLADE S PRÍRODOU..."

Hoci sa mnohí ľudia postavili proti @elonmusk
'postojom k bezpečnosti a účinnosti injekcií COVID, každý, kto verí, že sú to smrtiace zbrane (a ony sú, viac o tom počuť od zasvätenca z farmaceutického prostredia tu: https://sensereceptornews.com/?p=15980), si bude myslieť, že jeho otec Errol má pravdu.

"Ak prídeme napríklad ku COVID, máme tam situáciu, že 99,8 % ľudí, ktorí v súčasnosti... dostanú tento vírus... sa uzdraví, čo znamená, že má lepšiu mieru uzdravenia ako chrípka, a napriek tomu... sedem a pol miliardy ľudí je tlačených do toho, aby si dali injekciu mRNA, takže, nepovažujem to za veľmi príťažlivé," hovorí Errol v nasledujúcom klipe, ktorý pochádza z vlogu na YouTube zo 17. júla 2022 na kanáli s názvom "Errol Musk - otec génia". (Kanál tu: https://youtube.com/@errolmusk-dadofagenius7280)

Errol ďalej zdôrazňuje výroky virológa Luca Montagniera, nositeľa Nobelovej ceny, ktoré povedal o SARS-CoV-2 ešte za svojho života.

"V roku 2020, 27. marca, Dr. Luc Montagnier, ktorý bol objaviteľom vírusu SARS a... HIV, za čo dostal Nobelovu cenu, povedal, že po preskúmaní vírusu [SARS-CoV-2] obsahuje vlákna malárie a vlákna HIV," hovorí Errol. Dodáva: "Rád by som veril úradom, ale prikláňam sa k názoru, že niečo nie je v poriadku."

Elonov otec sa ďalej odvoláva na Montagnierovu analýzu injekcií COVID a hovorí, že "doktor Montagnier tiež povedal o vakcíne... v roku 2020, 27. marca, že ak ľuďom vstreknete mRNA, v skutočnosti spôsobíte nedostatok protilátok... Inými slovami, ich imunitný systém bude oslabený, ak im podáte injekciu."

Errol jasne spája injekcie COVID s náhlymi úmrtiami a hovorí, že Montagnier "to povedal [a] ja len opakujem, čo povedal... [injekcie] by časom mohli viesť k tomu, že mnohí ľudia jednoducho padnú mŕtvi, a to vidíme. Vidíme, že športovci padajú mŕtvi."

Injekcie COVID sú skutočne silne spojené s nadmernou úmrtnosťou zo všetkých príčin. Fyzik Denis Rancourt to jednoznačne preukázal: https://sensereceptornews.com/?p=21203. Existuje aj množstvo ďalších dôkazov, ktoré potvrdzujú tento zjavný fakt: https://sensereceptornews.com/?p=18403. V januári 2023 John Stockton, hviezda NBA, tiež tvrdil, že vie o najmenej 150 profesionálnych športovcoch, ktorí od zavedenia injekcií "padli mŕtvi", a uviedol, že ich počet môže byť až tisíce: https://sensereceptornews.com/?p=17258.

Errol ďalej hovorí o "nadáciách", ktoré podporujú snahy o kontrolu populácie. Vrátane nadácie Billa Gatesa a Melindy Gatesovej.

"Bez akejkoľvek hanby nám bolo povedané, že tieto nadácie, medzi ktoré patria aj ľudia ako... Bill Gates, že svetová populácia by mala mať 500 miliónov [ľudí], aby bola v spojení s prírodou alebo v synchronizácii s prírodou..." Errol hovorí. Poznamenáva, že na planéte žije menej ľudí, ako sa bežne predpokladá, a konštatuje, že "drvivá väčšina miest, ako sú Spojené štáty, ktoré som intenzívne precestoval, je prázdna... [a] vnútorná Čína je prázdna."
**
**"Nemožno vziať oblasti, ktoré sú husto obývané, a potom povedať, že toto je svet. To nie je svet. Svet je väčšinou neobývaný," dodáva Elonov otec.
(Rovnaký postoj Elon obhajoval v minulosti už mnohokrát, mnohokrát. Pozri tu:

A tu:

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.