Kaktus 22.05.2023 11:53 Zobraziť v diskusii

Re: Transgender agenda a LGBT

PETER CADDLE

https://svobodny-svet.cz/rozzurena-eu-bude-blokovat-fondy-pro-regiony-bojujici-s-ideologii-lgbt-rika-europoslanec/

Progresivní europolanec tvrdí, že EU bude blokovat fondy pro místní správy, které se pokusí vzdorovat ideologii LGBT.

Europoslanec za stranu Emmanuela Macrona Lé République En Marche Pierre Karleskind prohlásil, že Brusel zablokuje fondy EU, aby se nedostaly k místním správám, které se pokusí bojovat s ideologií LGBT.

Tento europoslanec, který má velmi tvrdé postoje k tomu, jak by se mělo zabránit národním vládám, aby mohly přijímat rozhodnutí ohledně ochrany dětí před LGBTI materiály ve školách, kontaktoval vysoké činitele v evropské metropoli ohledně obav týkajících se určitých regionů v Polsku, které podepsaly deklaraci, v níž se označují za „zóny oproštěné od ideologie LGBT“. Teď Karleskind v příspěvku na Twitteru tvrdí, že od svého vedení obdržel závazek, že EU bude všem těmto regionům blokovat přidělování všech fondů financovaných z daní a přidělovaných tímto blokem, dokud neskončí se vzdorovitostí vůči jeho progresivní ideologii.

„Už je to potvrzeno!“ jásal na internetu. „ANI euro od EU nepůjde na financování komunit, co jsou „zónami oproštěnými od LGBT“ v Polsku.“

„Evropská komise mi dopisem potvrdila, že naplnila své hrozby,“ pokračoval s tvrzením, že už „žádné evropské peníze nepřijdou bez úcty k Evropským hodnotám.“

Jak tato aktivita bude fungovat v praxi, to se ještě uvidí: připojený dopis nepronáší žádné přímé prohlášení, zda „zóny oproštěné od LGBT ideologie“ porušují pravidla EU. Místo toho činí vágní odkazy na jednotlivé členské státy EU, od nichž vyžaduje „respekt k Chartě základních práv Evropské unie, při realizaci programů EU,“ s dodatkem, že dotyčné regiony by takové předpisy „mohly“ svým rozhodnutím bojovat s ideologií LGBT porušovat.

V dopise se též praví, že EU ve skutečnosti své vyšetřování této záležitosti uzavřela už letos v lednu, aniž by přistoupila k trestání, dodala však, že dotyčné regiony v reakci na tlak z Bruselu buď své rezoluce o této otázce upravily, nebo je zrušily.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.