marin 31.05.2023 01:11 Zobraziť v diskusii

Re: Rozhovory so Soňou Pekovou

 Je to hra. Tvorcovia tejto hry cielene manipulujú so všetkými zložkami nášho vedomia a mysle. Robia to, lebo môžu a chcú. Ovládajú tie spôsoby manipulácie, ktoré sú pre väčšinu ľudí nedosttupné a nepochopiteľné. To čo používajú priamo na manipuláciu v informačnom prostredí rôznych komunikačných médií je klamstvo, zamlčaná pravda, úplne vágne a bezprízorné informácie, ktoré majú odpútať našu pozornosť nikam. Ďalší informačný nástroj, ktorý sa v tomto chaose používa je oznamovanie udalostí.

K téme Rozhovory so Soňou Pekovou som uverejnil komentáre k videu, v ktorom „adoruje“ Slovanov.

6.3. som uverejnil komentár, citujem: Geneticky označíme stovky miliónov ľudí ako potomkov slávnej, starobylej, vyspelej, veľkej civilizácie aby sme následne vedeckými a odbornými dôkazmi podporili ich segregáciu ako ľudí, čo geneticky prenášajú pre zvyšok sveta škodlivú ideológiu, škodlivé myšlienky, škodlivého nejakého boha, ako vírus od ktorého treba ľudstvo chrániť.

10.3. som uverejnil komentár, citujem: Pokiaľ sa s takýmto tvrdením stotožnia aj odborníci a odborníčky na genetiku, tak v neďalekej budúcnosti môžeme očakávať napr. video, v ktorom nám bude zdelené, že Slovania sú výsledkom genetickej manipulácie (pseudotvorby) niekde v Atlantíde a sme nositeľmi nejakej genetickej mutácie (ako nevydarený experiment) a sme hrozbou pre ostatných ľudí a všetci, ktorí majú špecifickú (Slovanskú) genómovú sekvenciu (ktorú určia odborníci v genetike) budú musieť podstúpiť určitú, špecifickú eugenickú liečbu alebo izoláciu. 

V tomto videu nám pani Peková niečo oznámila (v záujme tvorcov hry). Niečo čo sa týka genetiky Slovanov a okolo tejto témy sa budemôže rozohrávať nejaká herná epizóda. Otvorenie témy genetiky Slovanov je však v tomto informačnom prostredí predzvesťou naštartovania deštruktívnych procesov, tak ako som to uviedol v komentároch, ktoré citujem vyššie v texte.

Keďže teraz ide všetko v zrýchlenom režime tak pokračovanie hry s genetikou Slovanov prišla hneď, vo vyjadrení niekoho, niekde inde, v zdanlivo nesúvisiacich vyjadreniach Vladimíra Šuchu.

V utorok 9. mája sa na pôde Centra vedecko-technických informácií (CVTI) v Bratislave konala konferencia Férová akadémia, ktorú organizovalo občianske združenie Žijem vedu a CVTI s podporou Nadácie ESET a národného projektu SK4ERA. Šucha pokračoval tézou o tom, že postoj Slovákov k téme rodovej rovnosti je akoby až geneticky zakorenený. „Máme v našej DNA chromozómy, ktoré sú pokazené a mali by sme ich napraviť. A toto je určite veľmi dobrá cesta,“ povedal na margo konferencie o rodovej rovnosti.

Zdroj: https://video.nti.sk/rec/?10074290W7EMFBW53

Takže pani Peková niekde nadhodí nejakú tému ohľadom genetiky Slovanov a niekedy, niekde inde zástupca eurokomisie na Slovensku Vladimír Šucha tvrdí, že treba tlakom a kultúrnou zmenou dostať rodovú rovnosť do DNA každého človeka.

Na záver tohto komentára citát z Tomášovho evanjelia: "Keď si to v sebe vytvoríte, potom vás to, čo máte, zachráni. Keď to ale v sebe nemáte, potom vás to, čo v sebe nemáte, zahubí."

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.