Milo 31.05.2023 17:12 Zobraziť v diskusii

Re: Quo vadis slovenské zdravotníctvo?

Pokraćovanie R. Číčalu:

Včera - 30.mája som upozornil statusom na podivné naliatie miliónov EUR do súkromných nemocníc. Štátne nemocnice sa rozpadajú, taká Mickiewiczová v centre Bratislavy je výsmechom a hanbou Slovenska a štát a jeho podvodní predstavitelia idu podporovať súkromné organizácie v sume za ktorú by postavili minimálne 2 nemocnice.

https://www.facebook.com/groups/308291614686489/posts/637509815097999/


Dnes čítam správy a zrazu riaditelia spoločnosti Agel a nemocníc uvažujú, že by to neprijali tie peniaze. Aká náhoda. Spomínal som trestné oznámenie a to aj podám, ak tie peniaze budú odoslané a budem sa aj pýtať kompetentných ako je toto možné a prečo štát podporuje súkromné nemocnice a nie štátne.

https://mediweb.hnonline.sk/zdn/spravy/96085926-tri-zo-siedmich-nemocnic-stale-nepodpisali-milionove-zmluvy-je-to-riziko-priznava-riaditel


Vyzerá, že toto všimnutie si registra zmluv a zverejnenie odhalilo niečo nechcené. Všetky média však o tom mlčia, mlčia o tom aj strany.

Kotlebovci sú ticho, Republika je ticho, o riadenej opozícií ani nehovorím. Kladiem si otázku, prečo sú ticho, prečo nekonajú? majú toľko členov, milióny z volieb, štedré platy, defakto za nič nerobenie a mohli by toto robiť. Keď to ja robím popri práci v zamestnaniach, 100 hodinách nadčasu, práce doma a inými súkromnými starosťami, prečo to nedokážu desiatky ľudí v stranách?

Sú takí neschopní alebo úmyselne zamestnávajú ľudí vykecávanim sa v rôznych reláciach?

Už dlhšie si kladiem otázku o Republike. Mazúrek, Uhrík sa vyjadrovali proti COVIDu ale v strane majú primára Urbana, ktorý ospevoval Sabaku, očkovanie, opatrenia vlády. Neviem ako on, ale ak nie je slepý a dobre platený farma firmami musel si všimnúť, že pribúda pacientov s nádorovými ochoreniami, hlavne u tých očkovaných s viacerými dávkami. A nie ho z Republiky vylúčiť. Navstáva však iná otázka. Ružomberok je vojenská nemocnica, kde sa stali podivné udalosti aj Lučanskému, robí tam aj dobrý kamarát Lipšica a či náhodou nemá primár Urban niečo s tajnými službami alebo inými podobnými organizáciami. Republiku nekriticky propaguje Danny Kollár, o tom hovorí Kamil Jakub, že je tiež spravodajec. Ten má relácie často s Kaliňákom, Kaliňaková žena robila tiež v tajných službách a ak sa nemýlim bola pôvodom z Liptova...

https://www.aktuality.sk/clanok/563040/zahadne-komando-sis-kalinak-nechce-povedat-co-robila-u-tajnych-jeho-zena/

Ondrej Ďurica tiež robil v armáde. Počas Covidu som kontaktoval aj jeho, ale aj iných z Republiky, všetci bez nejakej aktivity. A presne ako hovorí Kamil Jakub, v EÚ parlamente a na výboroch vedeli o všetkom a za mnohé veci hlasovali (ktoré sú agendou 2030).

Buďte na pozore. Možno by nebolo od veci spracovať a pozisťovať informácie o viacerých politikoch v takýchto stranách.

Ak niečo máte, pošlite na mail: radoslav.cicala@gmail.com.

A nespoliehajte sa na nikoho, nie je jedinou cestou byť v politike...ale aj si doma sadnúť a kontrolovať ich, pozrieť si centrálny register zmlúv...crz.gov.sk. Pýtať sa cez infozákon. Toto je to, čoho sa najviac boja a to je cesta ako začať meniť systém...


Dôveruj, ale preveruj!!!


Prevzaté z https://t.me/za_slobodu/277

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.