graul 11.06.2023 21:09 Zobraziť v diskusii

Re: Správy zo Slovenska

Predpokladám, že ste už videli video, kde Fico "priznal chybu", že aj oni dávali mimovládkam peniaze.

Vraj "My sme si stále mysleli, že ľudia sú dobrí. Že mimovládne organizácie sú fajn. Že sú tu na to, aby nám pomáhali. Dokonca my sme im dávali peniaze."

To myslel vážne, alebo má všetkých za blbcov, ktorí zožerú, čo im kto podhodí? Uvediem to na príklade nad Slnko jasnejšom. Je taká pártia, čo si hovorí IVO - Inštitút pre verejné otázky. Toto je príklad mimovládky okrem miliónkrát omieľanej Sorosovej pobočky NOS, kde sú Demeš, starý Bútora a ďalší.

IVO je na to, aby NÁM (to sme my, národ slovenský) pomáhal ??? Ja si pamätám Mesežnikova a spol. ako rozvracal Mečiarovu vládu. Nemal samozrejme taký priestor v STV, ale od 1996 už frčala Markíza a tam priestor dostával. A teraz mi Fico povie, že oni nevedeli, že si mysleli.... To s akou bájkou ide na nás? Dobre Chmelár povedal v rozhovore s Flašíkom (pána, to je tiež postavička !), že počas volebnej kampane sa na nás bude valiť propaganda z oboch strán.

V mojom prípade Fico s tou bájkou uráža moju inteligenciu, ak mi predkladá verziu, že oni nevedeli, že oni si mysleli, že ľudia sú dobrí... odkedy zlí ľudia robia dobré skutky?

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.