graul 11.06.2023 22:17 Zobraziť v diskusii

Re: Správy zo Slovenska

Za mňa ani bod 1., ani 2.

Fico vedel a vie presne, čo sú a čo boli mimovládky typu NOS zač. Presne vedel, akú prácu odviedli v 1998, aby po voľbách aj napriek viťazstvu HZDS si Mečiar ani len neškrtol pri snahe zostaviť vládu.

Keď ma už chce silou mocou presvedčiť, aby som zas volil proti svojim záujmom, tak mal povedať, že urobili chybu, keď im pchali peniaze a dosť, nerozvádzať to, nezamotávať sa do absurdností. To by stačilo, keď už tomu nechápavému davu nechce povedať na rovinu, o čo ide takým ako TI, IVO, NOS, Konzervatívny inštitút M. R. Štefánika atď.

Fico zakáže mimovládky? No tak to si ma rozosmial. Akože Fico nechodil každý rok, keď bol premiér na GLOBSEC ? A určite tam rozprávali, ako sa dohodneme s Ruskom, aby sme rešpektovali jeho bezpečnostné záruky. Mimochodom, Káčer moderoval diskusie.

K jeho charakteru. Ty si ho aj zažil mimo kamier, keď je so svojimi ľuďmi v bežnej krčme? Čo myslíš, je jeho zákonitá manželka po jeho boku, alebo tam sedí nejaká mladá pipina ? S kým bol v tom Grécku, keď ho "normálne jeblo", lebo dostal kovid ? S manželkou ? Ako si to urobil test, aby odtiaľ zmizol ? Ako potom chodil na testy doma, keď neustále omieľal, že buď očkovanie alebo "kvalitný" test ?

Sú múdrosti, na ktoré netreba čítať ani hrubé knihy. Múdrosť sa dá zbierať aj inak. By si neveril, ale aj v takej humoristickej relácii spred viac ako 20 rokov som našiel jeden čriepok a ten sa mi vryl do pamäti. Tam to bolo v súvislosti so ženami, ale tá veta je univerzálna a sedí na bežný život ako riť na šerbeľ.

"Ak vám váš manžel, pastier dobytka, povie, že ide na nočnú a vy mu uveríte, zaraďte sa do stáda. "

To Ficove rozvádzanie príbehu dám ešte na inom príklade. Videl si seriál Dva a pol chlapa ? Je to síce skrytý (niekedy aj neskrývaný) satanizmus, ale záleží, kto sa na to díva. Keď Elen chodil s dvoma ženami a chcel radu od Charlieho, ako má ťahať za nos dve naraz, tak mu Charlie poradil. Elen to chcel vyšperkovať, tak, že chcel pridať k jednoduchému vysvetleniu svoje báchorky. Charlie ho hneď zahaltoval, keď nevieš klamať a vymýšľať si, tak to nerob.

Na záver ešte jedna otázka. Koľkí .... si myslia, že Smer je proruský a budú ho podľa toho voliť ?

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.