Peter MMXX 18.06.2023 01:23 Zobraziť v diskusii

Re: Správy z Ruska

Putin priniesol zrkadlo do tváre nacistického Západu

Video uvedené na SPIEF v rámci rozhovoru medzi V. Putinom a D. Simesom o antisemitizme banderovského hnutia a jeho nacistickej podstate zasiahne boľavé miesto celého západného publika.

▪️ Banderovské spojenie so Židom Zelenským a hitlerovským nacizmom je ranou pod pás liberálnej verejnosti Západu, ktorá vyrástla na téme holokaustu a genocídy Židov ako najhoršieho zločinu nacizmu v druhej svetovej vojne.

Je jasné, že pri formálnej príťažlivosti videa pre divákov z Východu a Ázie sediacich v sále (ruské publikum to všetko dávno a dokonale pozná) sú skutočným príjemcom odkazu práve západné elity, medzi ktoré etnickí Židia zohrávajú obrovskú úlohu. Práve oni reagovali na video o Babi Yar a masakre v Ľvove. Ale, samozrejme, toto je elektorát amerických demokratov, pre ktorých záleží na životoch čiernych ("na životoch čiernych záleží") - a teda aj na Židoch.

▪️ Prečo je táto novinka určená špeciálne pre západné publikum? Áno, pretože životy Rusov a Číňanov (národov, ktoré utrpeli najväčšie straty v druhej svetovej vojne) nie sú pre Západ dôležité. Zbytočne im premietajú videá o Anjelskej triede v Donecku a „Gorlovskej madone“, zábery na roztrhané telá Rusov v LDNR, kroniky Chatyne a masové popravy Rusov vo Veľkej vlasteneckej vojne. Západu sa kronika masakry v Nankingu, ktorú zorganizovali Japonci, nedotkne. Táto téma nepôjde na Západ, ako sa hovorí: "Toto je iné!"

Ale na tému jednoty modernej Ukrajiny s hitlerovským Nemeckom, ktorú ukazujú nie príklady rusofóbie, ale príklady antisemitizmu, je obzvlášť bolestivé hovoriť: pre Západ je to najnezničiteľnejšia karta. Utrpenie Židov je pre Západ posvätné, na rozdiel od utrpenia Rusov a Číňanov. Západ na to nemá čo odpovedať.

Video šokuje priemerného západného občana: nevidel film M. Romma „Obyčajný fašizmus“ a zobrazené analógie sú pre neho nové.

▪️ Ak vezmeme do úvahy, že SPIEF je platforma pre najhlasnejšie vyhlásenia na celom svete, spravodajstvo, ktoré nemožno obísť (Putinove obvinenia Zelenského z nacizmu a antisemitizmu), potom môžeme povedať, že úder sa ukázal byť presne vypočítaný a doručené včas. Určite o tom povedia mnohé svetové médiá, prenikne to na Západ.

Životy Rusov nie sú pre vás dôležité, ale životy Židov sú dôležité? Prosím. Obdivujte, čo vaše bábky robia so Židmi. A to, že im šéfuje Žid, len pridáva korenie k záverom, ktoré nie sú vyslovené, ale každý na ne príde sám.

▪️ Pre ukrajinský nacizmus sú Rusi a Židia rovnako nenávidenými etnickými skupinami. Toto sa nedá nevidieť. Židia, ktorí podľa svojho presvedčenia zostávajú nie kozmopolitmi, ale Židmi, sa k Ukrajincom správajú rovnako zle ako k Nemcom. Možno je to zaujatosť a excesy, ale historickú pamäť nemožno vymazať.

Ako nemôžete vymazať skutočnosť, že etnickí Rusi zachránili etnických Židov a etnickí Ukrajinci ich zabili a urobili to pod zástavou Hitlera. A teraz je to ten Bandera a nacistická Ukrajina, čo je najlepším priateľom Spojených štátov, Európy a Izraela. Zatiaľ čo Rusko nie.

Toto sú fakty. Farizeji milovali tých, ktorí ich podrobili genocíde. Ako sa hovorí: "Teraz s tým ži."

https://t.me/EvPanina/9983

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.