Rusofil 21.06.2023 19:39 Zobraziť v diskusii

Re: Jine dejiny

Omyl. Naši předci přišli na naše území z Altaje, kde vznikla naše haploskupina R1a před 26 tisíci léty. Do Evropy přišli dvěma směry.

1.směr Z Altaje na jih do Indie, pak dál přes dnešní Írán, Balkán a dál do celé Evropy až na Britské ostrovy cca před 12 tisíci léty. V té době tady žilo původní obyvatelstvo skupiny I, malé množství, které s našimi předky žili v míru.

2.směr byl také z Altaje, ale pak překročili Kavkaz a dál pokračovali Ruskou rovinou na západ.

O 4500 let později vznikla R1b, také v oblasti Altaje. Ti se vydali podobným směrem, ale z Arabského poloostrova přešli do severní Afriky a pak přes Gibraltar do dnešního Španělska a přes Pyreneje do západní Evropy. A právě tehdy začala první genocida Evropského obyvatelstva. Tam, kam přišli R1b, povraždili všechny mužské příslušníky, jak skupiny I, tak i R1a. Tak nastalo další stěhování a sice R1a, kteří před genocidou utíkali na východ. Jedním z nich byl i pověstný Otzi nalezen v Alpách. Ten se nezachránil.

Asi před 3500 lety se odehrála tzv. 1.světová válka mezi R1a a R1b, a sice v povodí řeky Tolenze, asi 150 km severně od Berlína. Tuto válku vyhrála R1a a od této doby drží pomyslnou hranici, která prochází i Českem a Německem. V Německu byli Lužičtí Slované takřka vyhlazeni, nebo asimilováni.

Tedy závěrem, před 8000 tisíci léty jsme tady již byli, a země, které obýváme jsou právem naše. Původní obyvatelé byli povražděni skupinou R1b, která sem přišla o 4500 let později než my, a utíkali také směrem ze západu, na východ spolu s námi. Tato všechna tvrzení jsou doložena DNA genealogí.

Dokonce je to potvrzeno (nechtíc, přeřekem ve Wikipedii o bitvě u Tolenze, kde se píše o tom, že do této doby se žádné zbraně na území Evropy nevyskytovaly. Jasně, zbraně přišly až se skupinou R1b. Jak je vidět, za ta tisíce let se nic nezměnilo. Změnily se jen kulisy.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.