Rusofil 22.06.2023 06:15 Zobraziť v diskusii

Re: Jine dejiny

Tomu profesoru bych odebral profesorský titul. Nechápu, že nikdo z diváků neprotestoval, nebo se nezeptal profesora na dvě věci.

  1. Z jakých nálezů určili, že Adam i Eva vyšli z Afriky? Podle Kljosova, neexistuje žádný nález, který by tuto tezi potvrzoval.
  2. Pan profesor popírá sám sebe. Kdybych byl na této přednášce, tak bych se ho zeptal, jak dokázal z mitochondriální DNA určit časový úsek, kdy k mutacím došlo. Sám tyto mutace označil, jako kruhové. Tak bych byl rád, kdyby označil, kde kruh začíná a kde končí. Jinak je to u mutací Y, kdy tyto mutace probíhají lineárně, tedy je znám začátek i konec. U mitochondriální DNA toto možné není, ale i tak pan profesor vážně tvrdí, že toto ví. Jinak by nemohl tvrdit, že naše pramáti pochází z Afriky. V tabulce se stářím mitochondriální DNA, to jsou hausnumera, podložená jenom vědeckou fabulací, ničím jiným. Ještě jednou, na kruhu nelze označit začátek a konec, tedy ani roky, ne to desetitisíce let. Tedy, buďto tomu pan profesor nerozumí, nebo záměrně lže.

Odpovědí mi bylo závěrečné slovo pana profesora a také vysvětlení, proč se víc takové přednášky nekonaly. Tato přednáška měla jediný úkol, jak sám přiznal a to, potvrdit, že patříme mezi Evropany a tudíž, nic nebrání vstupu Eurozóny. To bylo zadání, které pan profesor splnil 48:16.

Co se týče dalšího guláše s etnicitou, haploskupinami a geografické polohy, tak tam to úplně zabil.

Ha, ha, ha, "celkom presné vysvetlenie nie je"... ale i tak to tvrdíme...

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.