Rusofil 22.06.2023 07:33 Zobraziť v diskusii

Re: Stratená turistická ponorka v Atlantiku

Nenašel jsem tady komentáře ke ztracenému batyskafu Titan. Bůh ví, co a kde dělal. Pořád se mluví o podvodních kabelech. No a dnes vyšel článek, že podobná havárie se stala právě při pokládání kabelů. Tehdy ale byli pokladači zachránění. Není mi jasné, proč je nemohou najít. Přece v tom batyskafu nepluli ze břehu, ale byli spuštěni z nějaké lodi, tedy předpokládám. Proč je tedy hledají letadly a vrtulníky?

Jinak to pojmenování Titan je také matriční. Titáni jsou dětmi matky Gaii a otce Úrana.

Titáni uposlechli výzvy své matky Gaie, aby potrestali Úrana, který svrhl Gaiiny děti do Tartaru. Pomstu vykonal Kronos, který srpem vykastroval Úrana. Krona pak svrhl jeho nejmladší syn Zeus, který deset let bojoval s Kronem a Titány. Zeus zvítězil v Titánomachii v boji proti Titánům, a svrhl je po jejich porážce do Tartaru.

Dnešním jazykem by se dalo říct. Děti matky Gaie, žijící v Tartarii (Rusko), která měla na své vlajce také srp (vlajka SSSR), se snaží pomocí Titána (batyskaf)" vykastrovat Úrana (západ), který se po prvopočátečním Chaosu (často ztotožňovaný s propastí, prázdnotou, vzduchem či povětřím, někdy s temnotou a tím pádem s Erebem -  bůh věčné tmy a sama věčná tma. Jeho jménem se nazývá nejhlubší a nejtemnější část podsvětí, kde sídlí Hádes.) zmocnil vlády nad světem (reprezentovaný USA).

Hádes se do podsvětí dostal právě kvůli podpoře Titánů. Jeho spojením s Nyktou zplodili Aithéra, Boha Světla a dceru Hémeru, Bohyni jasného dne.

Tedy po porážce Úrana nastane světlý, jasný den.

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-kysliku-zbyvalo-na-12-minut-pribeh-zachranene-ponorky-pisces-iii-232938

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.