Rusofil 22.06.2023 13:54 Zobraziť v diskusii

Re: Jine dejiny

Názory západních autorů, které odporují DNA genealogii nečtu. Je to lež poplatná zadání těch, kteří na tyto výzkumy proplácejí granty. Podle toho krátkého sdělení, cos napsala vidím snahu genocidu původní skupiny I, která tady žila do příchodu R1a hodit právě na nás, i když genocida šla ze směru západ směrem na východ. Tedy ze strany R1b. Což potvrzuje také válka mezi R1a a R1b u Tolense.

Kljosov je nesčetně krát vyzval k diskusi, aby své výzkumy obhájili, ale nikdo na toto nepřistoupil. Pokud Kljosov jejich výzkumy doslova pomocí konkrétních faktů rozmetá, tak oni se proti jeho výzkumům zmohou pokaždé jenom na všeobecné floskule.

Už jenom v anonsu na jejich knihu, je hned v první větě lež, když tam píší, že kniho podobného ražení dosud nikdo nenapsal. Kromě toho, byla napsaná až dlouho po knihách Kljosova.

"Takovou knihu o historii ještě nikdo nenapsal" citace.

PS: Kljosov své výzkumy hradí ze svých zdrojů. Založil několik ústavů, kde se provádí zkoumání DNA ze zaslaných vzorků. Kdokoliv může na stránkách těchto ústavů požádat o analýzu své DNA (v Moskvě to bylo, pokud se nemýlím za 15 tisíc Rublů), domů vám pošlou soupravu na odebrání vzorku, kterou pak poštou odešlete zpátky a pak už jen počkáte na výsledek, s interpretací, co tam na tom výsledku uvidíte. (jak to probíhá dnes, v čase SVO nevím)

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.