Zora 23.06.2023 09:38 Zobraziť v diskusii

Re: Stratená turistická ponorka v Atlantiku


22.6.23

F. Stockes, National File: POHŘEŠOVANÁ PONORKA SPOJENA S WEF A RODINOU ROTHSCHILDŮ!

Alespoň jeden z pasažérů na turistické ponorce OceanGate Titan, která zmizela hluboko v oceánu při pokusu dostat se k vraku Titanicu, je členem Světového ekonomického fóra a David de Rothschild z nechvalně známé bankovní rodiny Rothschildů působil ve správní radě společnosti OceanGate. Jak National File dříve informoval, společnost se dostala do titulků poté, co ponorka zmizela pro své levicové podnikatelské praktiky, které zahrnují odmítnutí generálního ředitele společnosti OceanGate Stockton Rush zaměstnat odborníky na ponorky s vojenskými zkušenostmi, protože jsou „bílí kluci“, přestože je sám „bílý kluk“.

Pasažér OceanGate Titan Shahzada Dawood je uveden jako člen Světového ekonomického fóra (WEF) /spomínam vyššie/ na webové stránce globalistické skupiny a životopis s podrobnostmi o jeho práci s WEF a dalšími organizacemi uvádí, že „působí jako ředitel v různých odvětvích“.

Tragicky je syn Dawooda také na palubě ponorky Titan a v tomto bodě se zdá, že pasažéři, kteří zaplatili 250 000 dolarů za osobu na prohlídku hloubek oceánu, jsou odsouzeni. Zásoba kyslíku skupiny měla dojít někdy ve středu.

Také je spojen se společností OceanGate David de Rothschild z globalistické bankovní rodiny Rothschildů. Je to environmentalista a „dobrodruh“, který se v roce 2012 přidal k správní radě společnosti OceanGate. Není jasné, jestli nebo kdy jeho zapojení do OceanGate skončilo.

Ironicky je Twitter bio Davida de Rothschilda: „Ztratit se není osudem, kterému se máte vyhnout, ale osudem, který máte přijmout. Jen když jste ztraceni, můžete přestat následovat stejnou cestu a objevit novou.“

https://cz24.news/f-stockes-national-file-pohresovana-ponorka-spojena-s-wef-a-rodinou-rothschildu/

https://nationalfile.com/missing-submarine-linked-to-wef-rothschild-family/ x

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.