Zora 28.06.2023 22:48 Zobraziť v diskusii

Re: Náhle úmrtia (nielen) po vakcinácii

Smrť nie náhla, ale po asistovanej samovražde kvôli neznesiteľným následkom očkovania:

28.6.23

Slovenská herečka (†41) podstúpila asistovanú samovraždu! Ochromili ju vážne zdravotné problémy

Veľmi smutná správa prišla zo Švajčiarska, krajiny, kde je legálna asistovaná samovražda. Pre takéto ukončenie života sa, žiaľ, rozhodla rodáčka z Popradu, roky žijúca a pôsobiaca v Hollywoode, Katarína Paveleková. Pred necelými dvomi rokmi do jej života vstúpili náhle vážne zdravotné problémy.

/.../

Píše o diagnóze myalgická encefalomyelitída, známa aj ako chronický únavový syndróm spojený s bolesťou svalov a zápalom mozgu a miechy. Dodala, že má zároveň podozrenie aj na amyotrofickú laterálnu sklerózu (ALS), známu aj ako Lou Gehrigova choroba. Ide o zriedkavé neurologické ochorenie, ktoré postihuje motorické neuróny, ktoré ovládajú dobrovoľný pohyb svalov. 

/.../

No šokujúce sú jej ďalšie slová, keď spojila vznik choroby s posilňujúcou dávkou vakcíny proti covidu. "Posilňujúca vakcína, ktorú som dostala pred vyše rokom, totálne zničila moje zdravie, moje telo a môj život. Nie je inej cesty ako ukončiť moje utrpenie, ako cez rozhodnutie, ktoré som spravila," šokovala vyjadrením k smutnému rozhodnutiu.  "Táto choroba má ochromila, znemožnila mi pracovať alebo viesť spoločenský život a nie som už vôbec schopná si užívať život. Dýchanie sa pre mňa stalo ťažším a ťažším a bolestivým, a funkcia mojich pľúc sa zhoršovala," napísala a poďakovala priateľom a blízkym za podporu v uplynulom roku.

--

Katarina Pavelek(1981-2023)

Katarina Pavelek was born on 17 November 1981 in Poprad, Slovakia. She was an actress, known for The Last Sharknado: It's About Time (2018)Default and The Joel McHale Show with Joel McHale (2018). She died on 1 June 2023 in Liestal, Switzerland.

Born

November 17, 1981

Died

June 1, 2023 (41)

https://www.imdb.com/name/nm7612065/

--

bola posilnená injekciou od Johnson & Johnson

https://report24.news/41-jaehriges-model-will-mit-impfschaeden-nicht-weiterleben-und-waehlt-assistierten-suizid/?fbclid=IwAR0wSv9-xNStCCThZx3lHX7VksuIsZKdG3uLAbXFAnSUM3fzszN20q5K-tg

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.