Kancelar 06.07.2023 23:27 Zobraziť v diskusii

Re: Obchod s deťmi

EN: vynoril sa stary, nezverejneny dokument o pedofilnej sieti v US: https://twitter.com/JoshWalkos/status/1676374967854804993

"Conspiracy of Silence" je 56-minútový nezverejnený dokumentárny film, ktorý vyrobila Yorkshire Television pre Discovery Channel v roku 1993.

Senátor John Decamp o tom napísal knihu s názvom "The Franklin Coverup" a novšia kniha s názvom "The Franklin Scandal" od Nicka Bryanta pridáva ďalšie spletitosti. 

Ak ste o tomto škandále nikdy nepočuli, pripravte sa na neuveriteľný šok. Tento neodvysielaný dokument podrobne opisuje elitný pedofilný kruh obchodníkov s deťmi, ktorý siaha až k najvyšším predstaviteľom moci v krajine.

S týmto prípadom súvisí mnoho záhadných úmrtí, za ktoré doteraz nebol nikto postavený pred súd. Položte si otázku: Ak sa to dialo vtedy a nikto z kompetentných nebol postavený pred súd, aká je pravdepodobnosť, že sa to deje aj dnes na najvyšších miestach?

Tento príbeh je potrebné poznať, aby sme skutočne pochopili podstatu hrozby, ktorej čelíme. Existuje veľmi dobrý dôvod, prečo bol tento film na poslednú chvíľu stiahnutý, aby ho nikdy nevidelo široké publikum. Ospravedlňujem sa za zlú kvalitu, je to nelegálna kópia, ktorá tajne unikla pred rokmi.


Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.