Martin77 15.07.2023 20:56 Zobraziť v diskusii

Re: Náhle úmrtia (nielen) po vakcinácii

Je potřeba se na to podle mého názoru podívat i z druhé strany. Lékaři v systému západní medicíny jsou vojáky v poli farmaprůmyslu, a tomu jde pouze o peníze (a v současnosti už nepokrytě o depopulaci).

Je to základní opěrný pilíř globálního kultu smrti. Celý systém je potřeba zbortit (utnout chapadlo) a vybudovat ho zcela znovu. Stačí se podívat kolik "lékařů" aktivně celou agendu podporovalo, šířili ochotně propagandu a bludy, ignorovali skutečnou vědu (skrývají se za floskule a blábolení démonů jako je Fauci atp.) - z arogance, pohodlnosti a strachu. Drtivá většina z nich setrvává bez jakýchkoliv výčitek ve stejných vzorcích chování i po 3 letech, kdy už je velký problém o důkazy (jež tvrdí úplný opak než oficiální propaganda) doslova nezakopnout. Lidem cpali genovou terapii, která jim významně zkrátí život - pozorujeme nějakou viditelnou sebereflexi? Ani náhodou.

Zhroucení takového systému v budoucnu nebude žádná katastrofa, ale naopak příležitost. Své zdraví je třeba aktivně vzít zpět do svých rukou - protože opačná trajektorie směřuje k celosvětovému sanitárnímu fašismu, který budou současní "lékaři" (čest výjimkám, ale to jsou jehly v horách sena) opět nadšeně bránit a propagovat s vidinou osobních prospěchu a pokorou ke zločinnému systému WHO.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.